Forum » Strojna oprema » Problemi pri sestavi računalnika
Problemi pri sestavi računalnika
bogii ::
Zdravo!
Imam naslednji problem: odločil sem se sestaviti sekundarni komp za moje šolske potrebe! Tako zamenjal sem ohišje, napajalnik, matično, rame in procesor. Trdi disk je ostal isti, kjer sem imel naložene XP-je. Sedaj pa ko prižgem računalnik, mi sploh noče v windowse oziroma se ustavi proces zalaufanja računalnika že prej. Na sliki (povezava9, ki sem jo priložil je prikazano do kam pride vse skupaj. Tam se ustavi in gotovo! Prosim za pomoč.
Hvala
SLIKA
Imam naslednji problem: odločil sem se sestaviti sekundarni komp za moje šolske potrebe! Tako zamenjal sem ohišje, napajalnik, matično, rame in procesor. Trdi disk je ostal isti, kjer sem imel naložene XP-je. Sedaj pa ko prižgem računalnik, mi sploh noče v windowse oziroma se ustavi proces zalaufanja računalnika že prej. Na sliki (povezava9, ki sem jo priložil je prikazano do kam pride vse skupaj. Tam se ustavi in gotovo! Prosim za pomoč.
Hvala
SLIKA
5er--> ::
Ne moreš imet windowsov s prejšnjega sistema. Reinstall.
(Pa poglej, če si vse kartice/kable/rame porinil do konca v konektorje.)
(Pa poglej, če si vse kartice/kable/rame porinil do konca v konektorje.)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ideje - kaj je narobe s tem računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1321 (844) | m0LN4r |
» | Osebni računalnik izklapljanje ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1266 (1123) | dpgangsta |
» | windows 7 se noče ponovno naložiti.Oddelek: Operacijski sistemi | 2030 (1897) | Zvezdica27 |
» | En zelo cuden problemcic...Oddelek: Operacijski sistemi | 1225 (963) | neoto |
» | Windows Xp in težava ob poskusu namestitveOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (882) | kelmat |