Forum » Omrežja in internet » Novi router.
Novi router.
KamiKaze ::
Imam novi router, da se bo lahko moj brat povezal na internet perko wirelessa ampak to ni bitno trenutno. Mene zanima kak zaženem ta setup. Piše da morem v brskalnik vtipkat oni ip od routerja in da se bo setup zagnal, samo meni ko kliknem poveži al pa enter da bi čal to naredo reče da je čas potekel da bi se povezalo in to zato, ker v tistem trenutku ko priklopim router nimam interneta kar je povsem logično. (če ni povezave ni neta). No in jaz bi zdaj rad vas vprašal kaj naj nareim da si bo router zapomno moj IP pa da bo povezava delala ker sem kable pravilno dal noter (iz modema v router, iz routerja v računalnik), pa vseeno ne dela internet.
Prosim če mi lahko pomagate v najkrajšem času!
Lp, Kamikaze
Prosim če mi lahko pomagate v najkrajšem času!
Lp, Kamikaze
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Repeater Bridge na Linksys WRT160NL??Oddelek: Pomoč in nasveti | 6380 (3648) | toncek1 |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5344 (4025) | Mikec17 |
» | wifi ne dela, dd-wrt (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4799 (4301) | BorutK-73 |
» | Prosim za OSNOVNO pomoč pri priklopu ruterja (kabelski internet)Oddelek: Omrežja in internet | 6303 (5040) | eden-X |
» | Wireless network router problemsOddelek: Omrežja in internet | 4952 (4265) | yeszum1 |