Forum » Navijanje » Navijanje Albatron 6600 PCIE
Navijanje Albatron 6600 PCIE
rdecaluc ::
Ok že nekaj časa se mučin navit tole grafično . Zdej mi je že nakako zmanjkal idej kako bi .
Poskušal sem nvflashom a brez uspeha. Edino kar se uspel s tem programčkom narest je bilo da sem posnel BIOS z kartice. Ko pa sem poskušal s tem prepisat BIOS se nič ni zgodilo. BIOS sem edital z NiBiTor v3.2.
Ali mogoče kdo ve kako bi še lahko navil to grafično?
PS: ne ni GT.
Poskušal sem nvflashom a brez uspeha. Edino kar se uspel s tem programčkom narest je bilo da sem posnel BIOS z kartice. Ko pa sem poskušal s tem prepisat BIOS se nič ni zgodilo. BIOS sem edital z NiBiTor v3.2.
Ali mogoče kdo ve kako bi še lahko navil to grafično?
PS: ne ni GT.
Est modus in rebus. ,typos
*TV* ::
daj si dol Atitool pa navij
pa ta program ko mas, sploh ni za navijanje ampak za spreminanje biosa in delanje vmoda.
Raje se ne spilaj s tem prog. ker si bos samo kartico zaflesho, pol pa lahko gres v stacuno samo se po novo.
pa ta program ko mas, sploh ni za navijanje ampak za spreminanje biosa in delanje vmoda.
Raje se ne spilaj s tem prog. ker si bos samo kartico zaflesho, pol pa lahko gres v stacuno samo se po novo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: *TV* ()
rdecaluc ::
No sej jz sm meu en programčk k je navil kartico ampak je blo treba čisto vedno oc-jat na novo ker se ni shranil. Aja nism pa vedel da z ati toolom lahko nvidia grafične posodabljaš.
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ProblemOddelek: Navijanje | 1455 (1110) | amater111 |
» | Problem z navijanjem RAMov na grafični (Hercules Radeon 9600 PRO)Oddelek: Navijanje | 1955 (1433) | G@MER |
» | Flešanje gf4 420??? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4012 (3269) | Keki |
» | TI4200 @ 4600Oddelek: Navijanje | 1807 (1048) | ohter |
» | flashanje R9800-->R9800XTOddelek: Navijanje | 1601 (1007) | DjTonic |