Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri nakupu oz. nadgradnji RAM-a DDR 512MB--400MHz
Pomoč pri nakupu oz. nadgradnji RAM-a DDR 512MB--400MHz
tomydee ::
Lep pozdrav!
Prosil bi nekoga,ki se malo bolje spozna od mene na računalnike in njihovo opremo naj mi pomaga pri nakupu oz.naj mi svetuje katero vrsto RAMA-DDR naj kupim za nadgradnjo dosedanjega ki ga imam v računalniku???
Imam pa:
-Procesor pentium 3.2G z matično plato dual core
-Grafična kar.ATI 1300pro
-Tv kartica WINFAST
-RAM DDR 512MB 400MHz Geil Value
Torej koliko "RAMA"naj kupim oz.dogradim na tega dosedanjega in ktero firmo RAMA,da bo stvar delovala brez komplikacij???(da se nebodo potokli rami med seboj),UPAM da ste me razumeli?!?
Vnaprej se vam zahvaljujem in lepo pozdravljeni!
LEPO BI PROSIL ČE BI MI LAHKO ODGOVOR POSLALI NA MOJ E-NASLOV: tomic.dejan@kabelnet.net
Prosil bi nekoga,ki se malo bolje spozna od mene na računalnike in njihovo opremo naj mi pomaga pri nakupu oz.naj mi svetuje katero vrsto RAMA-DDR naj kupim za nadgradnjo dosedanjega ki ga imam v računalniku???
Imam pa:
-Procesor pentium 3.2G z matično plato dual core
-Grafična kar.ATI 1300pro
-Tv kartica WINFAST
-RAM DDR 512MB 400MHz Geil Value
Torej koliko "RAMA"naj kupim oz.dogradim na tega dosedanjega in ktero firmo RAMA,da bo stvar delovala brez komplikacij???(da se nebodo potokli rami med seboj),UPAM da ste me razumeli?!?
Vnaprej se vam zahvaljujem in lepo pozdravljeni!
LEPO BI PROSIL ČE BI MI LAHKO ODGOVOR POSLALI NA MOJ E-NASLOV: tomic.dejan@kabelnet.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | poceni plošča in procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4851 (4032) | hojnikb |
⊘ | Kateri operacijski sistem ? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10573 (9625) | Samurai |
» | Mamaplata+CPU+grafikuljaOddelek: Kaj kupiti | 1189 (1109) | mitjaje |
» | Projekt vodnega hlajenja.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1093 (1027) | urosh332 |
» | nove komponenteOddelek: Kaj kupiti | 1699 (1343) | T0RN4D0 |