Forum » Izdelava spletišč » Katero skripto za ta sajt
Katero skripto za ta sajt
Preseren ::
LP!
Vem, da so debate, kaj uporabiti (Jomloo, phpnuke...) vedno brezpredmetne, mogoče nas bo tale kam prinesla.
med drugim delam tudi www.ljudmila.org/debata
zanima me, katero skripto uporabiti za točno to stran. Torej katera skripta bo podpirala vse kar imam?
hvala in LP
P.
Vem, da so debate, kaj uporabiti (Jomloo, phpnuke...) vedno brezpredmetne, mogoče nas bo tale kam prinesla.
med drugim delam tudi www.ljudmila.org/debata
zanima me, katero skripto uporabiti za točno to stran. Torej katera skripta bo podpirala vse kar imam?
hvala in LP
P.
SEO na https://www.seos.si
Tody ::
a pa da ti še naredimo stran ?
Kolikor sem gledal nimaš nič pametnega(da bi rabu kaj posebej kodirat) na tisti strani. Pač en CMS ki bo mel vgrajen forum. Mogoče še najbolje kak SUBDREAMER je tak prijazen do uporabnika in te ne zastraši tok kot kaka joomla.
Kolikor sem gledal nimaš nič pametnega(da bi rabu kaj posebej kodirat) na tisti strani. Pač en CMS ki bo mel vgrajen forum. Mogoče še najbolje kak SUBDREAMER je tak prijazen do uporabnika in te ne zastraši tok kot kaka joomla.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
HardFu ::
Al pa se nauci Ruby on Rails, rabil bos kak mesec da osvojis osnove, potem pa si skripte pisi sam, dobra dokumentacija, velik community, user very friendly jezik (ruby, to je), itak pa bomo cez cas tisti, ki ga znamo (ali se ga trudimo cimbolj nauciti) najvecji frajerji pod soncem in zenske se nam bodo metale pred noge in oh in sploh :D (sej ne, to zenske nam, geekom ne delajo sploh :))
http://codeable.io
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna stran z igramiOddelek: Izdelava spletišč | 1065 (808) | bluefish |
» | Katera skripta za online igreOddelek: Izdelava spletišč | 1310 (1167) | black ice |
» | Težava s kodiranjem znakovOddelek: Izdelava spletišč | 922 (827) | rkasteli |
» | Kontakt iz uradne strani...Oddelek: Izdelava spletišč | 1130 (905) | Skrat |
» | Skripta za statistiko obiska za web stranOddelek: Omrežja in internet | 2063 (1932) | Ip3t3rI |