Forum » Pomoč in nasveti » HP laptop nalaganje win xp
HP laptop nalaganje win xp
T-Mac ::
ni mi jasno dau sm na prvi boot cd na drugega pa disk in mi napise da diska ni spoznalo pri setup in starting windows?
windowsi mi delajo normalno samo hocem na novo naloziti zarad pocasnega delovanja?
lp
windowsi mi delajo normalno samo hocem na novo naloziti zarad pocasnega delovanja?
lp
T-Mac ::
Napise mi tole:
Windows XP Pro Setup
Setup did not find any hard disk drives installed in your computer!
Makje sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer and thet any disk-related hardware configiuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program.
Setup cannot continue. To quit setup pres f3.
boote sm pa nastimu takole:
first - usb cd-rom
second - usb hard disk
third - optical disk drive
fourth - notebook hard drive
fifth - ....
???
Windows XP Pro Setup
Setup did not find any hard disk drives installed in your computer!
Makje sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer and thet any disk-related hardware configiuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program.
Setup cannot continue. To quit setup pres f3.
boote sm pa nastimu takole:
first - usb cd-rom
second - usb hard disk
third - optical disk drive
fourth - notebook hard drive
fifth - ....
???
ant ::
verjetno je problem v sata driverjih, ki jih moraš dodatno naložiti pred inštalacijo winsow ali pa jih dodati na win xp cd.
malo poišči je bilo že nešteto takšnih tem.
LP
malo poišči je bilo že nešteto takšnih tem.
LP
Storm ::
Bom si sposodu temo, tud mam prenosnik HP 7325 in se mi je po cca 14 dneh začelo winse nalagat na ful dolgo. Sicer pride v desktop normalno, potem pa cca 4min ne naredi nič in je šele nato priopravljen za normalno delo. Sem odinštaliral že vso programje, ki sem ga namestil gor, pa ni izboljšave. Kaj svetuejete razen formatiranja?
Markec The Great
marvin42 ::
meni se ista napaka pojavlja na enem chilligreenu... winsi se normalno zbootajo, potem pa ko se pokaže namizje, pa kar nekaj časa ni možno nič početi. Ampak tako je mislim že od začetka. Sem se že čisto navadil, da moram počakat par minut. Če se bo našla rešitev, pa bom seveda zelo vesel:)
Mostly Harmless
zk_eu ::
mislim, da če boš spusto kak regedit nebi škodl. Jst sem spusto čez Registry Mechanic in se mi je nakoncu namest 5 min zaganjo samo 2 min
rainmaker666 ::
probi u task manegerju pud procese pugljat.. pa poišči proses svchost pa poglej če kej nenormalno velik pomnilnika porab. pol pa mal u msconfig pučist neuporabne programe pri zagonu in storitve.. mjen je tu pumagal..
marvin42 ::
če sta odgovarjala meni, potem moram reči, da ne bo nič od tega. Zadeva se pojavlja že od instaliranja winsov... takrat ko ni bilo še nobenega programa gor, samo sistem.
Mostly Harmless
Storm ::
Kako pogledat koliko pomnilnika jemlje posamičen svchost.exe. Pod procese vidim samo kolk % procesorja kuri...
Markec The Great
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj ni novejših smajlijev ?Oddelek: Loža | 1166 (996) | Poldi112 |
» | Kateri telefon z naročnino za 30 k?-pri mobiteluOddelek: Mobilne tehnologije | 1950 (1339) | microera |
» | Na navo začeti z s.p. in maloprodajo!Oddelek: Loža | 1648 (1485) | acheron |
» | Bluetooth vmesnik in ineternetOddelek: Omrežja in internet | 1014 (919) | Dulle |
» | kam vložit denar (1 MIO sit)Oddelek: Loža | 2230 (1232) | pirat |