Forum » Pomoč in nasveti » Kje pogledati na kateri disk so inštalirani programi?
Kje pogledati na kateri disk so inštalirani programi?
BlackCaiman ::
LP!
Zanima me kam pogledat kje so inštalirani razni programi - na kateri disk, ker so v compu trije!
Zanima me kam pogledat kje so inštalirani razni programi - na kateri disk, ker so v compu trije!
R33D3M33R ::
Zaženeš program, pritisneš Ctrl+Alt+Del, si zapomniš ime programa, ga vpišeš v Search in ga najdeš. Drugače pa imaš Process Explorer, ki ti pot zagnanega programa neposredno napiše.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
bosmla ::
Bol preprosto - desni klik na bliznico oz ikono na katero klikas za zagon - Propertis (hmm Lasnosti) - pa poglej pod Target (Cilj ?? ne vem kako pise na slo) celotna pot.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zbrisati nezbrisane mape iz koš„a !?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5631 (4913) | SanAndreas |
» | windows xp upgrade to windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2894 (2450) | bluefish |
» | Software za Nokio N70 +GPSOddelek: Mobilne tehnologije | 2842 (2644) | harvey |
» | Internet radio - BroadcastingOddelek: Izdelava spletišč | 2802 (2460) | hansol |
» | Spletni radio / kateri program in kako?Oddelek: Programska oprema | 3012 (2824) | Nikolai5 |