Forum » Mobilne tehnologije » Mobi: menjava software-a preko bluetooth-a?
Mobi: menjava software-a preko bluetooth-a?
link_lank ::
Pozdrav!
Imam namen zamenjati software mobitela. Doma imam usb-bluetooth ključ. Po netu sem našel navodila za menjavo software-a preko usb kabla. Vem, da je načeloma postopek isti (torej bi lahko fajle za flešanje prenesel tudi preko bluetooth-a), vendar pa v navodilih piše naj med postopkom odstranim baterijo. Ni mi jasno, kako telefon deluje brez baterije (še ena notranja baterija v mobiju? ima usb kabel tudi žico za tok?) in me skrbi, da bi pri menjavi software-a preko bluetootha kaj zaj****.
Ima kdo izkušnje z menjavo software-a preko bluetootha? Je stvar izvedljiva?
thanks!
Imam namen zamenjati software mobitela. Doma imam usb-bluetooth ključ. Po netu sem našel navodila za menjavo software-a preko usb kabla. Vem, da je načeloma postopek isti (torej bi lahko fajle za flešanje prenesel tudi preko bluetooth-a), vendar pa v navodilih piše naj med postopkom odstranim baterijo. Ni mi jasno, kako telefon deluje brez baterije (še ena notranja baterija v mobiju? ima usb kabel tudi žico za tok?) in me skrbi, da bi pri menjavi software-a preko bluetootha kaj zaj****.
Ima kdo izkušnje z menjavo software-a preko bluetootha? Je stvar izvedljiva?
thanks!
zee ::
kateri mobič pa?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem IOS aplikacijo za predvajanje glasbe preko blouetooth v avtuOddelek: Mobilne tehnologije | 1212 (971) | chuck |
» | Povezava telefona na internet preko računalnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 1921 (1707) | radmannsdorf |
» | bluetooth miškaOddelek: Kaj kupiti | 4715 (2925) | killa bee |
» | Načini identifikacije osebeOddelek: Znanost in tehnologija | 1960 (1484) | urosbe |
» | Zaklenite prenosnik s pomočjo mobilnega telefonaOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5128 (2905) | Opkow |