Forum » Kaj kupiti » ditech!
ditech!
cod2player ::
zanima me ali je ditech trgovina samo spletna trgovina ali lahko gres v avstrijo na njihovo firmo pa tam kupis zadeve?
LuGi ::
Lahko rezerviras in prideš iskati. Če tega artikla ni te bodo pa kontaktirali. Vsaj tako piše na njihov istrani "Online-Reservierung und Abholung"
AngelOfDeath ::
Ditech je trgovina v katero lahko greš in tam kupiš komponente. Pred trgovino je tudi parkirplac...
edit: Slovnica
msedem ::
jaz sem z njimi na vezi, in same pohvale na njihov račun! sem napisal da neko stavr nujno rabim, so poslali v roku 30min da nimajo, ampak da se bojo potrudli, cez 2 dni ze dobil predracun, z rezervacijo ki velja 3 dni. tak da so res cool. pa cene proti nam so itak full nizje.
simnov ::
ali lahko tukaj tudi normalno naročiš kaj in ti lepo pripepeljejo na dom (poštar dostavna služba )
po povzetju
po povzetju
Javon ::
He, ravno vceraj sem bil v njihovi Celovski poslovalnici.Pohvalno, parkirni prostor pred trgovino, nobene gnece... cene pa jasno ugodne:)
Smoke em if you got em!
Brainstorm ::
Še kupujete kaj pri njih, recimo v Celovcu?
Zanima me če je potrebno opraviti nakup prek spletne strani prej in potem iti iskat robo v Celovec ali lahko grem kar direkt v trgovino in tam kupim brez da sem prej kaj rezerviral po netu in če je to možno ali je cena v trgovini enaka kot na spletu?
Zanima me če je potrebno opraviti nakup prek spletne strani prej in potem iti iskat robo v Celovec ali lahko grem kar direkt v trgovino in tam kupim brez da sem prej kaj rezerviral po netu in če je to možno ali je cena v trgovini enaka kot na spletu?
Isotropic ::
po mojih izkusnjah niti ni nujno, da je pri njih kaj cenejse kot pri nas, ce si ciljal predvsem na to...
ceneje.si
ceneje.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trgovine z računalniško opremo v CelovcuOddelek: Kaj kupiti | 1742 (606) | celje |
» | Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36850 (19970) | AgiZ |
» | Spletni nakupi komponent v AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 2256 (1527) | iskra |
» | peluga.atOddelek: Kaj kupiti | 3014 (2613) | Leks |