Forum » Pomoč in nasveti » Problem z računalnikom
Problem z računalnikom
kozlek ::
Pregledal sem že kar nekaj tem z podobnimi teževami,vendar rešitve še nisem našel.Računalnik mi zašeteka ob malo večji obremenitvi, naprimer že ob same pregledovanju z antivirusnim programom, in ne preostane drugega kot da resetiram računalnik.Formatiral sem že računalnik,vendar ni nič pomagalo,bilo je le malo boljše.Nato sem menjal napajalnik in še vedno ni nič novega.Ali bi mogoče bil lahko kakšen virus, formatiral sem samo particijo C ,drugo sem pustil,vendar z antivirusnim programom ne morem nič ker vedno zašteka.Čudno se mi zdi da lahko formatiram računalnik in namestim windowse ali pri tem ne pride do obromenitve in bi moral računalnik prav tako zaštekat.
AMD sempron 2800+
1Gb Ram
160 Gb disk
NApajalnik 420W
ATi Radeon 9550
Sedaj še bom probal narediti test za rame,vendar ne verjamem da bi lahko bilo to narobe.Če ima kdo kakrškoli nasvet bi bil zelo hvaležen.
LP
AMD sempron 2800+
1Gb Ram
160 Gb disk
NApajalnik 420W
ATi Radeon 9550
Sedaj še bom probal narediti test za rame,vendar ne verjamem da bi lahko bilo to narobe.Če ima kdo kakrškoli nasvet bi bil zelo hvaležen.
LP
BoBr ::
Poskusi z programom BurnIn. Določi mu naj preverja vse in naj ti piše log datoteko. Če/ko zmrzne upaj da ti bo izpisalo kaj bi lahko bilo problem.
Also known as "Intel-aš".
kozlek ::
Sem naredil test z burnln,vendar ko je sem dal razpakirat neko datoteko je računalnik zašteko in s tem tudi burnln.Nato sem pa sem vklopil samo program in je našlo napake in to veliko v 2D grafiki in sicer je pisalo VIDEO MEMORY CORROUPTION.Zdaj pa ne vem kaj je to ali je kaj narobe z grafično in če je, lahko to povzroča te težave????????
Tomson ::
Verjetno bo grafična krivec. Če imaš možnost poizkusi zamenjat grafično z drugo (od kakšnega kolega) ter bo stvar takoj jasna ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rač. med igranjem igre ugasne!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1854 (1370) | teddy81 |
⊘ | TrojaOddelek: Pomoč in nasveti | 3257 (2307) | Gandalfar |
» | Težave z USB ključemOddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (1095) | solatko |
» | Zatikanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1519 (1154) | _Dejan_ |
» | GF 6600 GT - pokvarjena?Oddelek: Strojna oprema | 1427 (1085) | bond007 |