» »

Težave z računalnikom - Zmrzovanje

Težave z računalnikom - Zmrzovanje

devil20 ::

Mam en veeeeelik problem, no vsaj zame je :) Nekaj sem delal na računalniku, ko mi je naenkrat začel nagajat in tako počasi zmrznil. Nič mi ni preostalo kot da ga restartiram. Restartiral sem ga in potem ko se je kao na novo hotel zagnat, mi niti Windows ni napisal, ampak mi je že pred tem napisom izpisalo na monitorju, da prehaja v stanje spanja in se je računalnik spet ponovno sam od sebe restartiral :( To mi je delalo ves čas ko sem ga hotel vklopit in tudi v safe mode je bilo isto. Potem sem ga hotel hudiča formatirat, ker sem sumil, da mi nagaja kak virus, pa mi je pri formatiranju zloadal samo nekaj datotek in izpisal da imam kao eno napako na softwear-u ali hardware-u. Formatirat sem poizkusil še z drugimi windowsi, pa mi je izpisalo, naj kao defragmentiram disk in izklopim oziroma izbrišem dol antivirusni program, pa potem ponovno poizkusim. Komaj mi je uspelo izbrisat celoten disk preko linuxa, ker pri windowsih nisem moral priti niti do particij in njihovega brisanja :( Torej bistvo.... Zdaj imam celih 160 Gb praznih, pa mi še vedno izpisuje neko napako in mi noče formatirat diska, pa sem poizkusil dat noter nov disk in je še vedno ista napaka 'kao' Dejte mi pomagat prosm, k v 3 letih od kar mam prvi računalnik še nism mel nikol takega primera, da bi čist zmrznil nad računalnikom :( Je kaka resna okvara mojega računalnika al me zajebava kak softwear, ker sumim na kak hud virus, ker mi je antivirus prejšnji dan nekaj zaznal in sem dal samo delete in delal z računalnikom dalje. Pomagajte čimprej, predn se mi bojo na servisu smejali in me fajn odrli z denarjem :( Hvala

bastadu ::

Pomoje so rami fuč, stestiraj jih z memtest-om...

OmegaBlue ::

Nujno in čimprej si preberi Pravila 4.člen, tokrat ti je odpuščeno ker si nov.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

devil20 ::

Hvala za pomoč, res je nekaj narobe... rami al pa mogoče celo vodila na matični, se še testira, sam dela pa, tko da tnx bastadu res :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kdaj bo zunanji disk odslužil svoje?

Oddelek: Pomoč in nasveti
323876 (3189) MaTTe
»

WTF...problem z Xpjem in bootanjem

Oddelek: Operacijski sistemi
292542 (1897) astrofizik
»