Forum » Kaj kupiti » Crystal True Multi Hyper Bright Lcd
Crystal True Multi Hyper Bright Lcd
zcetrt ::
Lep pozdrav.
Zadnje čase imam, ko pregledujem ponudbo prenosnikov, občutek, da kupujem pralni prašek. Vsaj podobne predpone prebiram med podatki o zaslonu.
Nimam pretiranih izkušenj z omenjenimi zasloni. A kolikor sem jih opazoval, sem v njih skoraj bolj podrobno videl sebe kot prikazano. Saj ne, da se tako nerad gledam, ampak računalnik imam v sobi, kjer mi ugaja, da je svetlo, okna pa so za menoj, kadar sedim za računalnikom. Zato so mi LCD-ji bili blazno všeč, ker ni bilo treba zatemnjevati oken tudi ob sončnem vremenu.
Sprašujem vas dvoje: Ali morda veste za kakšen model prenosnika, ki se še prodaja z običajnim LCD zaslonom in pa kakšne so vaše izkušnje z delom z omenjenimi zasloni.
Pa brez sladkih limon prosim
Zadnje čase imam, ko pregledujem ponudbo prenosnikov, občutek, da kupujem pralni prašek. Vsaj podobne predpone prebiram med podatki o zaslonu.
Nimam pretiranih izkušenj z omenjenimi zasloni. A kolikor sem jih opazoval, sem v njih skoraj bolj podrobno videl sebe kot prikazano. Saj ne, da se tako nerad gledam, ampak računalnik imam v sobi, kjer mi ugaja, da je svetlo, okna pa so za menoj, kadar sedim za računalnikom. Zato so mi LCD-ji bili blazno všeč, ker ni bilo treba zatemnjevati oken tudi ob sončnem vremenu.
Sprašujem vas dvoje: Ali morda veste za kakšen model prenosnika, ki se še prodaja z običajnim LCD zaslonom in pa kakšne so vaše izkušnje z delom z omenjenimi zasloni.
Pa brez sladkih limon prosim
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utrinek z Ife: prenosniki s frekvenco osveževanja 300 hercevOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 5139 (3812) | MrStein |
» | Asus prenosnik X751SJ-Zlomljen zaslonOddelek: Zvok in slika | 1154 (1079) | kupim9 |
» | Monitor Samsung SyncMaster 957DFOddelek: Strojna oprema | 1058 (853) | ArchNemesis |
» | Kateri HP prenosnik mi svetujete?Oddelek: Kaj kupiti | 1208 (1151) | Shadowman-x |
» | Monitor SGI 4011POddelek: Kaj kupiti | 752 (654) | s5cougar |