» »

Kako premakniti file v mapo Incoming - eMule

Kako premakniti file v mapo Incoming - eMule

ursula ::

Prvič snemam glasbo z neta, tko da upam, da ne bo kdo "ven padu"...

- Ko so fajli kao dokončani (zelena črta), se samo nekateri premaknejo v mapo Incoming (in samo te lahko v bistvu posnamem) nekateri (kar veliko število) pa ne. V "pomoči" je sicer en razdelek, ki se nanaša na moj problem, ampak (čeprav dobro razumem angleško) mi ni bil v pomoč.
- Če je kdo tako prijazen... in prosim po korakih (navsezadnje je enkrat in nekje treba začet :))

`ripper` ::

ko mas fajl skoncan, naj bi se ti obarval zeleno, ja, in takrat naj bi sel v incoming, do takrat pa kukr vem, dela v incoming\unfinished al nek temp... ne bom pameten, sam.. prasanje ce ti mula sploh prov dela. probej reinstalirat program.
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

lukaurban ::

Če mula deluje pravilno se morajo dokončani fajli pokazat v Incomingu. Ali ti piše, da je 100% completed, včasih je zelena črta pa mogoče še manjka kakšen Kb

Yossarian ::

Nedokončani fajli so v podmapi Temp, ki se nahaja v mapi programa eMule. Končani fajli se avtomatsko prestavijo v mapo Incoming šele, ko so dokončani, pred tem pa so v mapi Temp. Črta se obarva v zeleno in takrat se izpiše "končujem", vendar je končano šele takrat, ko se izpiše "Končano". Vsaj pri meni je tako.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

AndrewSmith ::

Samo file ponavadi konca v nekaj sekundah.Se za kako igro veliko nekaj GB konca v manj kot minuti.
Zna bit kak bug v programu,poglej ce je na voljo novejsa razlicica pa instaliraj na novo.Fajli itak
ostanejo tudi ce dizimstaliras program,saj Temp mapa ostane.
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V eMule se mi je pobarval dokument zeleno samo,

Oddelek: Programska oprema
6985 (892) pr2501
»

explorer.exe