Forum » Izdelava spletišč » Problem v Adobe Flex
Problem v Adobe Flex
BrokenSouŁ ::
Zdravo!
Trenutno delam eno spletno stran v Adobe Flexu 2.0.1
Stran polnim z podatki preko xml datoteke, in tukaj se je pojavil problem, zaradi katerega sem se obrnil na vas!
V Flexu lahko uporabljam sumnike brez problema, vendar ce jih uporabim v xml datoteki, mi potem ko stran testiram namesto sumnikov izpisoje kvadratke in podobno...
Flex ima podobno sintakso kot xml datoteka, prav tako se enako deklarira stran kot xml, in tudi encoding="utf-8" je v obeh fajlih enak...
Poizkusil sem ze vse mozne tabele, a je pri vseh enak rezultat; zanimivo je, ker utf bi naj bila univerzalna tabela...tako da res nevem kje tici problem...
Zato bi vas prosil, ce mi lahko pomagate!
Hvala!
LP
Trenutno delam eno spletno stran v Adobe Flexu 2.0.1
Stran polnim z podatki preko xml datoteke, in tukaj se je pojavil problem, zaradi katerega sem se obrnil na vas!
V Flexu lahko uporabljam sumnike brez problema, vendar ce jih uporabim v xml datoteki, mi potem ko stran testiram namesto sumnikov izpisoje kvadratke in podobno...
Flex ima podobno sintakso kot xml datoteka, prav tako se enako deklarira stran kot xml, in tudi encoding="utf-8" je v obeh fajlih enak...
Poizkusil sem ze vse mozne tabele, a je pri vseh enak rezultat; zanimivo je, ker utf bi naj bila univerzalna tabela...tako da res nevem kje tici problem...
Zato bi vas prosil, ce mi lahko pomagate!
Hvala!
LP
- spremenil: BrokenSouŁ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [UWP] [C#]Oddelek: Programiranje | 4166 (2196) | BivšiUser2 |
» | C# WPF nalaganje info. iz XML dokumentaOddelek: Programiranje | 1016 (836) | MrStein |
» | spremenljivke v HTMLOddelek: Izdelava spletišč | 940 (718) | technolog |
» | C# ProblemOddelek: Programiranje | 1243 (1039) | joze67 |
» | XML datoteka in šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 2824 (2748) | rkasteli |