Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje Sapphire X1650pro
Hlajenje Sapphire X1650pro
slowie ::
Zdravo banda
Imam težavo. Originalno hlajenje kupljene kartice X1650pro od Radeona si mi zdi "rahlo" preglasno. Zato ga bom zamenjal. Zdaj pa najprej opozorilo: Zalmanov hladilnik VF700-AlCu NE ustreza meram te kartice, tolk da veste. Pravzaprav, se je že neki človek z imenom .... Jonas (naključje?!?) na Zalmanovi e-strani že nekaj pritoževal glede tega, pa so mu odgovorili, da žal noben Zalman ne ustreza tej kartici...
In zdaj vprašanje: ali mi kdo lahko svetuje, kateri hladilnik bi bil ok?
Hvala.
Imam težavo. Originalno hlajenje kupljene kartice X1650pro od Radeona si mi zdi "rahlo" preglasno. Zato ga bom zamenjal. Zdaj pa najprej opozorilo: Zalmanov hladilnik VF700-AlCu NE ustreza meram te kartice, tolk da veste. Pravzaprav, se je že neki človek z imenom .... Jonas (naključje?!?) na Zalmanovi e-strani že nekaj pritoževal glede tega, pa so mu odgovorili, da žal noben Zalman ne ustreza tej kartici...
In zdaj vprašanje: ali mi kdo lahko svetuje, kateri hladilnik bi bil ok?
Hvala.
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]
Klemzz ::
čakaj malo...če ne gre VF700 gre pa VF900 gor in to prav lepo, na agp in pcie model
ps: v podpisu se vidi da imam to grafično in hladilnik, bratranc ima agp verzijo
ps: v podpisu se vidi da imam to grafično in hladilnik, bratranc ima agp verzijo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemzz ()
slowie ::
Ja, imam jo na AGP vodilu. Bom pogledal tudi Revoltecovo varianto, hvala. Tale Zalman VF900 mi je pa res ušel izpred oči...
Slowie
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje ATI grafičnih karticOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2897 (1799) | nuclear |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje nVidia grafičnih kartic (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9750 (8034) | jebesemeni |
» | koliko je še vreden?Oddelek: Strojna oprema | 891 (891) | dejansan |
» | Kater hladilnik izbrati za 6600GT AGP?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1232 (1065) | m.i.h.a. |
» | Kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 915 (745) | bluefish |