» »

Kateri wireless router???

Kateri wireless router???

[Op] ::

Hi!

Zanima me kateri wireless router je trenutno vrhunski in z njim ni problemov (z p2p programi in podobnimi kateri delajo večje število povezav,...)! Trenutno sem lastnik žičnega Linksys-a (Cisco) in sem z njim zadovoljen zato se sedaj ponovno nagibam k tej znamki. Denar ki ga imam na voljo in bi ga rad za to namenil je v rangu od 25 do 70 tisoč pa niti centa več :) Aja linija ki jo trenutno imam je 10/10!

P.S. kakšno mnenje imate o modelu WRVS4400N ter WRT350N. Za katerega bi se odločili in zakaj?!

100 x THX!!! :D :D :D

Arrivo ::

Kupi tak ruter, ki zagotavlja povezavo pri -120 dB .
Ja ja to drži !!!

OK Arrivo thx!

Ampak še vedno ne vem kateri model je boljši!

- WRT350N me privlači predvsem zaradi USBja na katerega lahko priključim še kakšen dodatni flesh drive ter predvsem zaradi možnosti naložitve dd-wrt firmwarea. Moti me pa pri njem veliko kritik od uporabnikov na enem Linksysovem neuradnem forumu (nestabilno delovanje, krajši domet kot naj bi bil realno).

- WRVS4400N je po forumih ocenjen res kot odličen router in ima veliko opcij (tudi dober domet) a nima možnosti naložitve še boljšega dd-wrt firmwarea ter možnost priklopa USBja.

:'( :'( :'(

A resnično nihče ni testiral katerega od naštetih dveh routerjev?? Imam le še par dni za možnost ugodnega nakupa a se ne znam odločiti za pravega.

PLS, PLS, PLS help me :'(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: [Op] ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri ROUTER za cim večjo hitrostjo prenosa (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7022382 (16583) broken/link
»

ROUTER 1000 mbps z DD-WRT

Oddelek: Omrežja in internet
171713 (1502) Kami
»

Kateri Wireless-N Gigabit Router

Oddelek: Kaj kupiti
122756 (2315) NetName34
»

Kateri Router? (nastavljanje up/down stream...)

7932 (932) crniangeo
»

router?

252056 (1779) Boeing

Več podobnih tem