Forum » Pomoč in nasveti » Mrežna kartica
Mrežna kartica
Jozek82 ::
Zanima me kako stestirat mrežno kartico če deluje pravilno. Namreč sumim da je nekaj narobe z mrežno kartico, ker ko kaj prenašam iz interneta (naprimer razni fimčki ki krožijo po mejlu) mi velikokrat javi da je določen fajel poškodovan, po večkratnih poizkusih mi potem uspe če pustim računalnik popolnoma pri miru.
Ko isto zadevo ponovim na drugem šibkejšem računalniku, lahko zraven delam še 100 stvari (karikiram), pa mi vedno vse prenese brez napak.
To se mi dogaja ko kaj prenašm iz interneta, ko naprimer kopiram filme ali kaj drugega iz računalnika na računalnik tega še nisem opazil.
Kje bi lahko tičal zajec z problemom?
Ko isto zadevo ponovim na drugem šibkejšem računalniku, lahko zraven delam še 100 stvari (karikiram), pa mi vedno vse prenese brez napak.
To se mi dogaja ko kaj prenašm iz interneta, ko naprimer kopiram filme ali kaj drugega iz računalnika na računalnik tega še nisem opazil.
Kje bi lahko tičal zajec z problemom?
pecorin ::
tako, da si speces npr. en linux live cd, ga pozenes in poskusis ce tam dela vse normalno. ce ne, potem je verjetno hardware. drugace pa win.
p.s. nekako bi stavil na os, ker je to precej cudna napaka...
p.s. nekako bi stavil na os, ker je to precej cudna napaka...
Azrael ::
Če bo enak problem z LiveCD in verjetno bo.
1. Preveri mrežno kartico z njeno diagnostiko (v DOS okolju)
2. Preveri RAM z Memtest
3. Preveri omrežni kabel in ostalo omrežno opremo
1. Preveri mrežno kartico z njeno diagnostiko (v DOS okolju)
2. Preveri RAM z Memtest
3. Preveri omrežni kabel in ostalo omrežno opremo
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | oddaljen napad na PCOddelek: Loža | 2641 (2182) | SeMiNeSanja |
» | Internet ne dela na "kišti"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1431 (1204) | Hayabusa |
» | Počasno loadanje spletnih strani v vseh browserjihOddelek: Pomoč in nasveti | 1431 (913) | mat3 |
» | Ne dela internet na enem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 4006 (3802) | imagodei |
» | WLan + LanOddelek: Omrežja in internet | 1605 (1306) | jernej_0x |