Forum » Pomoč in nasveti » mapam se meša
mapam se meša
bruderbauc ::
Želel sem si spremeniti videz vseh map v win XP. Zato sem v "Možnosti mape" v zavihku "Vrste datotek" izbral File Folder in nato kliknil na "dodatno" in tam nato izbral drugo ikono. To sicer ni delovalo, ampak to ni problem. Problem je v tem, da mi od tega naprej več ne odpira map tako, kot bi moralo. Če recimo dvoklikneš katero mapo ti zažene iskanje v tej mapi (ne odpre pa te mape). Zanimivo pa je, da gre brez problemov odpreti Moj računalnik in C, ter D disk. Če z desno tipko na miški kliknem na katero mapo, je na prvem mestu v meniju, ki se prikaže, napisano "Iskanje...". Če kliknem na Moj računalnik ali katerega izmed diskov pa piše "Odpri"
Ima kdo kakšo idejo, kako bi lahko to popravil.
Ima kdo kakšo idejo, kako bi lahko to popravil.
NiMH ::
Potegni dol StyleXp in tam spremeni videz vseh map...Mogoče bo šlo...Če ne pa nevem
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ozadje map v windowsih.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1478 (1283) | ST-777 |
» | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 9866 (8961) | cookyx |
» | ničesar ni..Oddelek: Pomoč in nasveti | 5424 (4683) | nina_s85 |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5200 (4807) | SLO_Matej |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3334 (2756) | Pyr0Beast |