Forum » Igre » Strategija
Strategija
roli ::
Iščem neko novejšo strategijo podobno red alert2 ali C&C Generals.ora pa obvezno imeti Skirmish mode,ker drugega tako ali tako ne igram.Torej kaj bi se dalo dobiti?
http://www.r00li.com
Orbit89 ::
Jaz ti priporočam Act of War, zelo dobra kopja Generalol, ki je bolj blizu prvotnemu duhu C&C, kot pa generali.
LP
LP
Jackal ::
Total Annihilation. Seveda z dodatkom Core Conthingency in dodatkom s 3rd party enotami...
Čeprav je igra dokaj stara jo včasih še vedno poženem. Mape so enostavno ogromne. Land, sea, air in hovercraft unis. Bitke so preprosto spektakularne.
Ko boš "padel" v to igro lahko pa z ostalimi nestrpno pričakuješ Supreme Commanderja (ki je btw nekakšno nadaljevanje oz. nadgradnja Total Annihilation).
Čeprav je igra dokaj stara jo včasih še vedno poženem. Mape so enostavno ogromne. Land, sea, air in hovercraft unis. Bitke so preprosto spektakularne.
Ko boš "padel" v to igro lahko pa z ostalimi nestrpno pričakuješ Supreme Commanderja (ki je btw nekakšno nadaljevanje oz. nadgradnja Total Annihilation).
Walking the way is something completely different than imagining the way.
roli ::
Prestaro!
Rad bi nekaj novejšega.Igra pa mora imeti dober skirmish mode.Rad pa bi tudi,da je večji poudarek na gradnji baze kot pa samemu boju.
Rad bi nekaj novejšega.Igra pa mora imeti dober skirmish mode.Rad pa bi tudi,da je večji poudarek na gradnji baze kot pa samemu boju.
http://www.r00li.com
strictom ::
Zato ker je rekel v duhu RA2 in Generals.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
NiMH ::
Mojster Leo...Age of Empires je tak...Ni nevem kaj spektakularnega...Vsaj za mene ne...Sem sprobal vse dele (torej od 1 do 3) in me niso nevem kak prevzeli da bi mu svetoval kaj takega...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strategy games (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12115 (1609) | mtosev |
» | Katera strateška igra ti je najboljša?Oddelek: Igre | 8473 (7403) | DiaMonDer |
⊘ | dobre Strategije (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11629 (9428) | Tilen |
» | Dobre lan strategijeOddelek: Igre | 2399 (1793) | TgT |
» | act of warOddelek: Igre | 1664 (1056) | pivo |