Forum » Izdelava spletišč » OdprtaKoda.org
OdprtaKoda.org
Cifra ::
Lepo pozdravljeni!
S skupnimi močmi vam prinašamo nov slovenski portal o odprti kodi, OdprtaKoda.org
Obiščite nas, ne bo vam žal, odprta koda predstavljena in videna malo drugače.
Imamo še nekaj težav in dizajn bomo verjetno še zamenjali, a glavnina vsebine je že na ogled!
S skupnimi močmi vam prinašamo nov slovenski portal o odprti kodi, OdprtaKoda.org
Obiščite nas, ne bo vam žal, odprta koda predstavljena in videna malo drugače.
Imamo še nekaj težav in dizajn bomo verjetno še zamenjali, a glavnina vsebine je že na ogled!
- zaklenil: BluPhenix ()
R33D3M33R ::
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
@LOL ::
Ta stran je kr neki pa brez zamere
Vsebine je toliko da jo jaz lahko napišem (pa nisem poznavalec odprte scene) v 1 uri -> ena fotka Stallmana, potem en grafični prikz "razvoja linuxa" (bolje rečeno 'img src=...) pa v par vrsticah nekaj o GNU. Da ne omenim še ene brezvezne funkcije (tvoj IP) in še ostale posiljene pritikline
Sem mislu da je to portal in ne "portal"
Vsebine je toliko da jo jaz lahko napišem (pa nisem poznavalec odprte scene) v 1 uri -> ena fotka Stallmana, potem en grafični prikz "razvoja linuxa" (bolje rečeno 'img src=...) pa v par vrsticah nekaj o GNU. Da ne omenim še ene brezvezne funkcije (tvoj IP) in še ostale posiljene pritikline
Sem mislu da je to portal in ne "portal"
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!
Geek: The Windows!
Gwanaroth ::
Se strinjam. Plus še taki naslovi:
Kako izpasti car: z ASCII Generatorjem 7.2 beta!
Se mi zdi bolj irc-script-kiddie stran kot pa kakšen resen portal o odprti kodi..
Kako izpasti car: z ASCII Generatorjem 7.2 beta!
Se mi zdi bolj irc-script-kiddie stran kot pa kakšen resen portal o odprti kodi..
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ta teden v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 3271 (2765) | Daedalus |