Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj se mi aktivno okno kar samo deaktivira???
Zakaj se mi aktivno okno kar samo deaktivira???
boyan64 ::
Prosim za pomoč.
V zadnjem času se mi pojavlja, da se mi aktivno okno kar samo deaktivira. Recimo v Wordu nekaj pišem in kar naenkrat ne morem več pisati, ker se mi deaktivira okno. Ponovno moram klikniti na okno, da lahko nadaljujem.
To se pojavlja brez vzorca. Nekaj časa kar naprej in potem spet par ur nič itd...
Imam AVG antivirusni, original Spysweeper, Adaware, S&D....nič ne najdejo.
Imam kdo kakšno idejo? Je morda lahko krivec Adobe Acrobat 8.0 katerega sem naložil pred kratkim?
Prosim za pomoč, ker je računalnik v službi in me to dela zelo živčnega.
V zadnjem času se mi pojavlja, da se mi aktivno okno kar samo deaktivira. Recimo v Wordu nekaj pišem in kar naenkrat ne morem več pisati, ker se mi deaktivira okno. Ponovno moram klikniti na okno, da lahko nadaljujem.
To se pojavlja brez vzorca. Nekaj časa kar naprej in potem spet par ur nič itd...
Imam AVG antivirusni, original Spysweeper, Adaware, S&D....nič ne najdejo.
Imam kdo kakšno idejo? Je morda lahko krivec Adobe Acrobat 8.0 katerega sem naložil pred kratkim?
Prosim za pomoč, ker je računalnik v službi in me to dela zelo živčnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Noče "varno odstranit" zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3592 (2878) | mare4444 |
» | Pomoč pri prevoduOddelek: Šola | 661 (607) | berlusconi |
» | Facebook-administratorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 3750 (2630) | supergirl |
» | I: Admina na BolhiOddelek: Omrežja in internet | 1295 (1077) | MonkeyHead |
» | Spajanje dokumentov - ACCESS & WORDOddelek: Programska oprema | 1632 (1512) | tempoFlow |