Forum » Programiranje » ACCESS - podobrazec - besedilno polje
ACCESS - podobrazec - besedilno polje
mi11 ::
V podobrazcu s pomočjo kombiniranega polja poiščem v arhivu neeke dogodke, ki so si več ali manj podobni. Vendar moram včasih temu dogodku dodati tudi šifro, ki se spreminja. Zato bi dodal besedilno polje v katerega bi po potrebi vpisal to dodatno šifro. Polje za vnos bi se odprlo s kakšnim dodatnim gumbom (+) in v poročilu bi se izpisalo le, če bi v polje kaj vnesel.
Poizkusil sem že marsikaj, vendar se mi v poročilu med vrsticami postavk pokaže ta praznina, kar je moteče.
Hvala
LP
Lubo
Poizkusil sem že marsikaj, vendar se mi v poročilu med vrsticami postavk pokaže ta praznina, kar je moteče.
Hvala
LP
Lubo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi Evropa prizemljila Boeinge 737 Max, podjetje pripravlja popravkeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11741 (9898) | nsa_ag3nt |
» | Dropbox in Box delila naokoli deljene povezaveOddelek: Novice / Varnost | 6710 (5638) | zmaugy |
» | IPCC: drugi in tretji del poročila o podnebnih spremembahOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8381 (6696) | Truga |
» | Popolni lunin mrkOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10581 (7130) | schurda |
» | Terorizem ali naklučje?Oddelek: Loža | 865 (665) | BlackHole |