Forum » Programska oprema » Ali lahko obržiš siolov email če greš na drugega ponudnika?
Ali lahko obržiš siolov email če greš na drugega ponudnika?
KTr1sk ::
Torej zanima me ali lahko obržiš siolov email če greš na drugega ponudnika? Namreč xxx.siol.net bi rad še uporabljal, čeprav gre(m) (nisem jaz) na T2 internet? ali je to možno?
Pa še nekaj me zanima, zakaj nekatere pošte v outlooku ne morem odpret (priponke), napiše mi OE je onemogočil dostop do teh nevarnih prilog v e-pošti, še fotka
hvala
lp
Pa še nekaj me zanima, zakaj nekatere pošte v outlooku ne morem odpret (priponke), napiše mi OE je onemogočil dostop do teh nevarnih prilog v e-pošti, še fotka
hvala
lp
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
jurre ::
v outlooku imas pod orodja, moznosti, pa mislim da varnost notri kljukico da blokira dolocene priponke.
Mail pa lahko obdrzis, spremeni ga v urni paket (za klicni dostop), pa bos uporabljal samo mail.
Mail pa lahko obdrzis, spremeni ga v urni paket (za klicni dostop), pa bos uporabljal samo mail.
Veron ::
Če prekineš pogodbo s siolom izgubiš tudi mail. Edino če skleneš pogodbo za dodatne storitve samo za email, ki pa te bo mesečno stal 530sit = ??€
borutz ::
prednom se odjavis od siol adsl spremeni paket na urni paket z obstojecimi narocniskimi podatki
jaz mam urni paket na siolu pa t2.
lp
jaz mam urni paket na siolu pa t2.
lp
KTr1sk ::
kdaj pa je idealen čas za spremenitev paketa na urni paket, ker T2 "izklopi" SIOL al kako, in potem ne moreš več spreminjat če nisi več uporabnik siola, torej lahko kadarkolli ?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | obdržanje email naslova pri sioluOddelek: Omrežja in internet | 3501 (2064) | dottor |
» | Vprasanje glede SIOL poštnega racuna...Oddelek: Omrežja in internet | 1412 (1162) | KTr1sk |
» | Preklic pogodbe pri SiolOddelek: Omrežja in internet | 2152 (2131) | Adrijan0 |
» | spet problemi z email.si (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5702 (4318) | Gandalfar |
» | ŠtekaOddelek: Omrežja in internet | 1000 (854) | GaPe |