Forum » Pomoč in nasveti » Spletni radio / server / povezava
Spletni radio / server / povezava
ZaLoMaT ::
Zdravo
Imam en problem...
S prijatelji smo se odločila, da bomo imeli spletni radio...Potem pa smo se odločili da bom jaz "glavni",
sedaj bi pa radi, da bi naredili tako, da nebo treba vedno poslati datoteko ko se bo zamenjal "DJ" (shoutcast-playlist)
-Torej zanima me kako to narediti, da bo vedno ista datoteka (shoutcast-playlist) čeprav se bo zamenjal DJ
-In kako narediti, da bom jaz spremljal vse kar počnejo "DJ-I" (če koga banajo; koliko poslušalcev imajo...)
-Zanima me tudi koliko poslušalcev lahko imamo na 1MB liniji (24kbps, 22.050kHz, Mono)
-In če bi se kaj spremenilo z nakupom serverja...(kako potem vse preurediti, koliko bo potem takrat lahko max poslušalcev...)
Hvala vse za odgovore
Imam en problem...
S prijatelji smo se odločila, da bomo imeli spletni radio...Potem pa smo se odločili da bom jaz "glavni",
sedaj bi pa radi, da bi naredili tako, da nebo treba vedno poslati datoteko ko se bo zamenjal "DJ" (shoutcast-playlist)
-Torej zanima me kako to narediti, da bo vedno ista datoteka (shoutcast-playlist) čeprav se bo zamenjal DJ
-In kako narediti, da bom jaz spremljal vse kar počnejo "DJ-I" (če koga banajo; koliko poslušalcev imajo...)
-Zanima me tudi koliko poslušalcev lahko imamo na 1MB liniji (24kbps, 22.050kHz, Mono)
-In če bi se kaj spremenilo z nakupom serverja...(kako potem vse preurediti, koliko bo potem takrat lahko max poslušalcev...)
Hvala vse za odgovore
ZaLoMaT ::
Ja se sn vido...
Sam ne piše tega, kar bi jst rabo
~Pa zanima me še tudi ka si more prijatelj spremenit (port) ma ruter pa ga noče povezat, da bi radijo oddajo
Sam ne piše tega, kar bi jst rabo
~Pa zanima me še tudi ka si more prijatelj spremenit (port) ma ruter pa ga noče povezat, da bi radijo oddajo
gumby ::
za radio bos rabil velik upload, recimo 1024/256 ADSL ti bosta zabila dva puslusalca pri 128k streamu...
pri 24k streamu bos lahk mel vec folka gor, teoreticno 10.
prakticno pa se manj
pri 24k streamu bos lahk mel vec folka gor, teoreticno 10.
prakticno pa se manj
my brain hurts
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet radio - BroadcastingOddelek: Izdelava spletišč | 2800 (2458) | hansol |
» | Spletni radio / kateri program in kako?Oddelek: Programska oprema | 3009 (2821) | Nikolai5 |
» | Net RadioOddelek: Omrežja in internet | 1697 (1317) | ljusmir |
» | D'Best Internet Radio (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10717 (7445) | Microsoft |
» | Osebni internetni radioOddelek: Omrežja in internet | 3124 (2511) | biasko |