Forum » Pomoč in nasveti » T2 modem - Prijava
T2 modem - Prijava
MrDeY ::
Pozdravljeni,
rad bi priklopil 4 računalnike na T2 modem z 4 ethernet vtiči, vendar zadnji vtič naj bi baje bil za TV. Zanima me če se v ta modem da prijaviti (tako kot pri siolovemu) in spremeniti TV izhod na Data?
lp,
Dejan
rad bi priklopil 4 računalnike na T2 modem z 4 ethernet vtiči, vendar zadnji vtič naj bi baje bil za TV. Zanima me če se v ta modem da prijaviti (tako kot pri siolovemu) in spremeniti TV izhod na Data?
lp,
Dejan
cila22 ::
Priklopi en switch na enega izmed portov za internet in nato iz switcha deli naprej.
Kdor visoko leta,ne pade daleč od drevesa
mitja_i ::
Za dva računalnika lahko dobiš 2 IP naslova, za več, ti jih bo zmanjkal (T-2 dodeli 2 IP naslova na priključek). Za 4 računalnike rabiš router.
Neuradni T-2 forum
Neuradni T-2 forum
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mitja_i ()
Mitch ::
Moj kolega ima na T-2 modem hkrati priključene tri računalnike in mu vsi lepo "surfajo" po internetu. Aja, pa vsak seveda dobi svoj dinamični IP...
LP, Mitch
LP, Mitch
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T2 in trije ruouterjiOddelek: Omrežja in internet | 2855 (2362) | p1nky |
» | Problem z Wifi-rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (887) | Marino88 |
» | Local Area Connection" Doesn't have a valid ip configOddelek: Omrežja in internet | 1433 (1236) | 5er--> |
» | T2 televizija na prenosnikuOddelek: Omrežja in internet | 9254 (5779) | energetik |
» | povezava lokalnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1581 (1399) | butcher |