Forum » Šola » Seminarska naloga za maturo
Seminarska naloga za maturo
Neo12 ::
Kaj mi lahko prosim pomagate narediti seminarsko o mp3 predvajalniku. Morala naj bi biti dolga okrog 15 strani.
Atos ::
Še kaj drugega želiš? Mogoče da ti pridemo odpisat maturo?
Sej se razume če nekdo vpraša nekaj, česar pri določenem predmetu ne razume pa z veseljem pomagamo, samo to je pa res to much. Če te pa zanima kaj bolj konkretnega pa tako tudi vprašaj :)
PS: V bistvu niti dobro nevem kaj želiš. A to da ti napišemo celo nalogo???
Sej se razume če nekdo vpraša nekaj, česar pri določenem predmetu ne razume pa z veseljem pomagamo, samo to je pa res to much. Če te pa zanima kaj bolj konkretnega pa tako tudi vprašaj :)
PS: V bistvu niti dobro nevem kaj želiš. A to da ti napišemo celo nalogo???
ok
moram neki napisat za prvo konzultacijo pa na vem kaj: -cilji in problemi seminarske naloge, metodologija seminarske... Kako bi to napisal da me to ne bi oviralo pri izdelavi seminarske da bo kar se da zavzemalo obširen pojem
moram neki napisat za prvo konzultacijo pa na vem kaj: -cilji in problemi seminarske naloge, metodologija seminarske... Kako bi to napisal da me to ne bi oviralo pri izdelavi seminarske da bo kar se da zavzemalo obširen pojem
Ch4N93 ::
Kot cilj bi jaz napisal: razlaga kaj sploh mp3 predvajalnik je, kako deluje
različne vrste (discman, flash), rešitve različnih podjetij (iPod za snobe, NoName za navadne ;)...
Kot probleme pa bi na tvojem mestu napisal: polpismenost, nezmožnost iskanja po internetu...
Pa napiši ali hodiš na gimnazijo ali tehnično srednjo.
PS: namen posta ni žalitev, temveč pomoč
različne vrste (discman, flash), rešitve različnih podjetij (iPod za snobe, NoName za navadne ;)...
Kot probleme pa bi na tvojem mestu napisal: polpismenost, nezmožnost iskanja po internetu...
Pa napiši ali hodiš na gimnazijo ali tehnično srednjo.
PS: namen posta ni žalitev, temveč pomoč
Ni nam lahko...
Kaj bi mi lahko prosim vsaj pomagli najti vire za seminarsko. Sam nisem našel ničesar. Moram napisati tudi literaturo in vire. Res ne vem koga drugega bi vprašal. Kaj mi lahko pomagate.
darky ::
malo probaj iskati na Dijaski.net pa na Maturant.
Jest sem skoraj vse seminarske dobil na google-tu. pa ne pozab uporabiti "Napredni način iskanja"
Jest sem skoraj vse seminarske dobil na google-tu. pa ne pozab uporabiti "Napredni način iskanja"
ja ampak to ni dovolj to sem že sam našel, poleg tega pa to ni dovolj. Angleščina pa mi ne gre glih preveč dobro. Mislim razumem več ali manj vse prevjat pa ne znam.
hamax ::
razumeš, ne znaš pa prevajat???
ja pa povzami to, kar si razumeu...
v slovenščini pa nauš kej dost najdu.
ja pa povzami to, kar si razumeu...
v slovenščini pa nauš kej dost najdu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | linki za lažji študij/šolo..ali pomoč je le klik stran (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 105117 (9670) | crni_kos |
» | seminarska nalogaOddelek: Šola | 1902 (1682) | MeGreat |
» | sonceOddelek: Šola | 1515 (1515) | c0dehunter |
» | Wikipedia uvedla novo zaščito pred vandalizmomOddelek: Novice / Varnost | 7403 (5860) | Dragi |
» | Seminarska o pomnilnikihOddelek: Šola | 2095 (1943) | Jakka |