» »

Pisarniska miza 120x80 brez vsega

Pisarniska miza 120x80 brez vsega

JDK6 ::

Kupujem pisarnisko mizo 120x80 cisto golo bi rad, brez vsega, samo ravno pravokotno povrsniko in 4 noge nic drugega, nobenega predalnika ali kaj podobnega. Katero firmo priporocate? Ne bi ravno rad kaksne cenene variante, da botem robovo odstopijo ali kaj podobno.

roscha ::

Poglej si tale pdf.

Sam imam mizo 1600x800mm in je odlična. Sam sem dodal še predalnik na koleščkih s 3 predali in moram rečt, da se zadeva 1000x bolje obnese kot razna jajca od "računalniških" miz.
Samo v info: delovna plošča je debela skoraj 3cm!!!

Za tebe pride v poštev art. 680 050 plus 680 060 (druga stran pdf-ja predzadnja vrsta.)

Barva plošče je bukev, noge so srebrne. Lahko pa zaviješ v kako Lesnino in si ogledaš program Apart.

LP!

delfinus ::

Js pa toplo priporocam tole zadevo HI-PO, da se kontaktira, majo svasta modelov pisarniskih miz, naredijo ti kar ces, pa se za kak ekstra popust se da zmenit (a-la rezi DDV). SEm kupil letos, ko sem opremljal stanovanje iz njihovega programa Classic. So pa tudi cenejsi kot kaksni veliki centri ala Slovenijales, Lesnina in Rutar.

Imajo dosti programov pisaniskega pohistva, izberite programo, kliknite na kosovnico. Prednost miz je, da imajo tudi kanale za kable in tudi noge miz so take, da lahko cez njih furas vso drotacijo.

lp, D.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

JDK6 ::

Hvala za odgovore, sem gledal tole

http://www.duka-oprema.si/default.asp?i...

bom pogledal se HI-PO hvala za link.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaksno racunalnisko mizo imate?

Oddelek: Loža
172426 (1715) cebelar123
»

približno kolko €€ bi rabil za opremit 40m2 flat

Oddelek: Loža
347326 (5893) NikolormousB