Forum » Omrežja in internet » Internet explorer 7 - nastavitve
Internet explorer 7 - nastavitve
croatia21 ::
Zanima me če je možno ie7 nastavit tako da mi ne bo spreminjal datumov url linkov, ki jih imam shrajene na disku.
IE7 namreč zmeraj spremeni datum url linkov ki jih imam na disku na tisti datum (dan/čas) ko zopet kliknem nanje.
To me zelo moti. IE6 tega ni delal. Oz IE6 ti je to naredil če si url link ponovno shranil (dal med priljubljene).
Rad bi da url linki katere sem si shranil (npr linki shranjeni 12.12.2006) obdržijo isti datum ne glede na to, če bom danes zopet klikal nanje.
IE7 namreč zmeraj spremeni datum url linkov ki jih imam na disku na tisti datum (dan/čas) ko zopet kliknem nanje.
To me zelo moti. IE6 tega ni delal. Oz IE6 ti je to naredil če si url link ponovno shranil (dal med priljubljene).
Rad bi da url linki katere sem si shranil (npr linki shranjeni 12.12.2006) obdržijo isti datum ne glede na to, če bom danes zopet klikal nanje.
croatia21 ::
Ne glede na to da je IE7 drek , mi bi znal kateri od vas povedat odgovor na moje vprašanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blokada bet365 straniOddelek: Loža | 6509 (5519) | konspirator |
» | Izšel Firefox 12Oddelek: Novice / Brskalniki | 10454 (7185) | Icematxyz |
» | Nemčija: Odrecite se IE (vsaj začasno) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14690 (10836) | bf4ed |
» | Izšel Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14567 (9687) | blackmack |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8566 (7647) | HitriPepe |