Forum » Programiranje » 3D pogon
3D pogon
J3bator ::
Jst bi kkšnga prosu če mi lahko po kmečko razloži kako ali s katerim programom bi lahko naredil 3d pogon "game engine" za igre hvala.
- spremenilo: J3bator ()
Matrin ::
Po kmećko ga boš bolj težko naredo.
Drgač pa za pogone, skoraj katerikoli programski jezik, jaz bi pač priporočal c++. Osebna preferenca.
Drgač pa za pogone, skoraj katerikoli programski jezik, jaz bi pač priporočal c++. Osebna preferenca.
sverde21 ::
OK lej on človk, ki je pisal Doom 3 engine je rabu okol 5 let po mojih informacjah, da ga je napisu, pa obvlada programiranje. OK sej kak bl simple engine se da spravt skup v kake pol leta ali manj.
Za tebe predvidevam da še niti programirat ne znaš, tako da pomoje boš prej obupu na takim projektu... . Priporočam da najprej narediš osnove, potem se pa lotiš kaj takega...
Za tebe predvidevam da še niti programirat ne znaš, tako da pomoje boš prej obupu na takim projektu... . Priporočam da najprej narediš osnove, potem se pa lotiš kaj takega...
<?php echo `w`; ?>
SasoS ::
Res simple engine (premikanje po prostoru, uvoz enostavnih modelov) imaš spisano v dveh urcah...če imaš programersko in matematično podlogo. Takoj bo dodajaš zraven stvari, se stvari eksponentno komplicirajo (collision detection, sence, prosojnost, shaderji...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava iger za otrokeOddelek: Programska oprema | 2298 (1715) | TheBlueOne |
» | Prvi programski jezik (kako je deloval)?Oddelek: Programiranje | 5595 (4827) | noraguta |
» | Izdelovanje iger in Blender ?Oddelek: Programiranje | 2372 (1833) | korenje3 |
» | Izdelava igreOddelek: Programiranje | 1516 (1164) | bluefish |
» | Dejmo naredit igro (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 4268 (3094) | Gandalfar |