» »

register and login

register and login

juresl ::

delam stran in bi rad vstavil php kodo. no ta koda bi naj delovala nekako takole: ce ne bi bil registiran ne bi imel dostopa do strani. no odprla bi se zacetna stan kot za vse ostale dalje pa ne bi mogu vec dokler se ne bi registriro oz. prijavo.
skratka zanima me kak bi to naredu... no neko kodo za login pa register sem ze nasu: http://www.plus2net.com/php_tutorial/ph... dalje pa vas prosim za pomoc


hvala in LP Jure

NiMH ::

skratka zanima me ka k bi to naredu... no neko kodo za login pa register sem ze nasu:


V čem je fora tega??? Ali je to samo naredilo???:D :D
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

juresl ::

skratka zanima me ka k bi to naredu:
ce ne bi bil registiran ne bi imel dostopa do strani. no odprla bi se zacetna stan kot za vse ostale dalje pa ne bi mogu vec dokler se ne bi registriro oz. prijavo.

naso sem samo kodo za login oz... register,... ker ce jas naredim na prvi strani... linke do druge strani pa tretje pa tako dale... bo tist ki bo gor priso lahk gledo rad bi pa da bi se prej mogo registrirat oz... vpisat...:P

Tody ::

Za login rabiš ali bazo ali pa kak TXT file iz katere bo zadeva brala kdo je registriran in kako geslo in uporabniško ime ma uporabnik.

juresl ::

mysql...:\

bluefish ::

da

juresl ::

mam

Tody ::

jest tut


aja sem mislu da se hvalmo ...

Najdi vodič na netu kjer ti piše kako se povežeš z bazo z uporabo SQL jezika, ustvariš tabelo kjer piše username in geslo in kako narediš dva pravoktonika kamor vpiše človek ta dva podtaka.

Mogoče tole za začetek

Mogoče tole za začetek

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

juresl ::

sj sem napisu ta to ze mam: http://www.plus2net.com/php_tutorial/ph...... mene sam zanima kak bi naredo da tist ki neb biu registriran oz. prijavlen ne bi mogel nadaljevati (ne bi mogel stisnt nobene povezave)...??

Tody ::

Pa kaj teb ni jasno ? Narediš prvo stran ko prideš na www.krneki.com se ti zadeva pokaže, in ko se vpišeš te stran pelje naprej do vsebine. Če pa hočeš narest tko da so linki vidni ampak da se jih ne da klikat če nimaš zadost velikega dovolenja je pa malce bolj zajebano. Uporabi piškote pomoje tuki ti pa ne znam dat kode...

juresl ::

ok, ok... bom se mal probavo upam da mi rata... hvala vseen:\

mihap ::

Tukaj imeš en primer login scripte klik pa se malo poigraj...:D

juresl ::

danke:D

BluPhenix ::

Če ne rabiš, da ima vsak svoj pass, torej da je lahko skupen za vse za preverjanje forme uporabiš samo:

if($_GET['geslo']=='mojesuperskritogeslo') $_SESSION['prijavljen']=1;

potem pa v vsaki datoteki preverjaš session: if(!$_SESSION['prijavljen']) echo Nimaš dostopa; exit;

Ali karkoli v tem stilu, če pa rabiš več uporabnikov je pa zelo priporočljiva baza.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

juresl ::

rabo bi... no ne vem kak naj povem... kao forum... da bi se vsak posebi registriro kasneje pa prijavo itd. itd. :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTML in SQL pomoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
516240 (5118) def0r
»

anketa -kako jo ustvariti oz. jo dati v nek html ??

Oddelek: Izdelava spletišč
131326 (1079) Dumber
»

[php] Problem z dinamično stranjo

Oddelek: Izdelava spletišč
111373 (1218) Iskraman
»

Login script

Oddelek: Izdelava spletišč
51411 (1282) tec
»

Ocena kode

Oddelek: Izdelava spletišč
211536 (1032) pivmik

Več podobnih tem