Forum » Omrežja in internet » 56k modem
56k modem
gothic_boy ::
mam 56k modem, ki pa se na net poveže sam z 28 al pa 31k... Al obstaja kaj, da lah pospešiš hitrost pa download... men vleče dol največ s 3kb:(
zee ::
preveri telefonsko napeljavo po hiši, posebej pa spoje in konektorje. če je vse to ok, potem imaš najbrž zelo slabo telefonsko linijo in se lahko pritožiš samo še na Telekom, ki pa ti bo verjetno rekel, da si omisli ISDN in/ali ADSL.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
hvala...s konektorji pa spoji je vse ok... ja sej bi mel adsl al pa isdn sam baje ne gre zrad tega kr mam linijo razdeljeno preko multipleks razdelilnika kar mi sploh ni jasno, če je to dovoljeno če nismo mi nič podpisali... zdaj pa se jebem s tem dial- up sranjem.
zee ::
si poskusil zahtevati svojo linijo?
zee
Sem pa od telekoma sploh ni odziva, saj če bi mel svojo linijo potem tako ali tako ne bi bil problem... bi lahko mel adsl pa mi ti prasci tak nikoli ne odpišejo, v bistvu mi sploh niso povedali da je moja linija razdeljena ampak samo, da bi morali nadgraditi telefonski priključek katerega itak nikoli ne bojo, no to z multipleksom sem zvedel od voljatela ko sem spraševal zakaj mi ni omogočen adsl..
amm a poznaš mogoče to varianto... men ni čis jasno kaj mislijo s tem... ethernet netgear... a to je kao net prek elektrike al kaj?
amm a poznaš mogoče to varianto... men ni čis jasno kaj mislijo s tem... ethernet netgear... a to je kao net prek elektrike al kaj?
Senitel ::
Ta zadeva deluje samo interno po hiši...
Sicer pa kaj naj ti rečem... Težit na Telekom še naprej... Ali pa na T-2, čist možno da ti bojo oni prej optiko potegnil kot se bo pa Telekom kam premaknil.
Sicer pa kaj naj ti rečem... Težit na Telekom še naprej... Ali pa na T-2, čist možno da ti bojo oni prej optiko potegnil kot se bo pa Telekom kam premaknil.
SasoS ::
če imaš linijo razdeljeno, potem imaš še srečo da sploh toliko dela Nekateri dobijo samo 14.400...
ja to s T-2 sem že poskušal pa je stvar taka... odpisali so mi, da oni ne morejo tega nardit, ker je centrala last telekoma...grrr... al je to res? Če pa smo mi plačevali za našo linijo pol pa še nam jo prasci razdelijo za znoret
amigo_no1 ::
Za TK je linija v redu če je prenosa vsaj za 28.800 bps.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen Telefon za Siol IP telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 6531 (4537) | x.sci |
» | 2 ip naslova in routerOddelek: Omrežja in internet | 1156 (1054) | AndrejS |
» | Nov router in vmesnik ?Oddelek: Omrežja in internet | 1762 (1551) | roli |
» | Optični internetOddelek: Omrežja in internet | 2154 (1974) | ToniT |
» | Prenapetostna zaščita ADSL, katera?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1945 (1715) | Spajky |