Forum » Slo-Tech » Nova moderatorka
Nova moderatorka
tratto ::
Vsem moderatorjem in ostalim Promožem postavljam povsem resno vprašanje:
Po kakšnem ključu je Looney postala moderatorka v oddelku Sedem umetnosti.
Kolikor vem, je edini oddelek, kjer je karkoli padlo od nje - Nakladalnica. Vsi njeni posti pa so na nivoju njene starosti - torej otročji. Če ne verjamete, si malo oglejte repertoar njenih postov.
Prosim, razsvetlite me, kako si je pridobila ta naziv. Hvala.
Od nekdaj sem si predstavljal, da mora biti moderator zrela oseba, ki ima resen pristop k forumu in je strokovnjak na področju (oz. vsaj daje občutek k temu).
Če pa je merilo k izvolitvi samo poplava postov z enovrstičnicami, potem si zaslužimo na Slo-techu vsaj 100 moderatorjev s podobno statistiko in poleg tega še z globalnim nazivom.
Torej?
Po kakšnem ključu je Looney postala moderatorka v oddelku Sedem umetnosti.
Kolikor vem, je edini oddelek, kjer je karkoli padlo od nje - Nakladalnica. Vsi njeni posti pa so na nivoju njene starosti - torej otročji. Če ne verjamete, si malo oglejte repertoar njenih postov.
Prosim, razsvetlite me, kako si je pridobila ta naziv. Hvala.
Od nekdaj sem si predstavljal, da mora biti moderator zrela oseba, ki ima resen pristop k forumu in je strokovnjak na področju (oz. vsaj daje občutek k temu).
Če pa je merilo k izvolitvi samo poplava postov z enovrstičnicami, potem si zaslužimo na Slo-techu vsaj 100 moderatorjev s podobno statistiko in poleg tega še z globalnim nazivom.
Torej?
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Skrivnostna so pota slo-techova, bi rekli nekateri. Če je kdorkoli izbran za moderatorja, je že nekdo videl potencial v njem/njej in je bil/bila potrjen s strani ostalih. Ne vidim zakaj bi se mogli zagovarjati nekomu glede izbora ljudi v našo družinico.
In verjami, da pregledamo zgodovino sodelovanja člana na forumu pred povišanjem.
Hvala za pozornost.
In verjami, da pregledamo zgodovino sodelovanja člana na forumu pred povišanjem.
Hvala za pozornost.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.