Forum » Programska oprema » Excel-kako zakleniti vrstico
Excel-kako zakleniti vrstico
dolenska ::
lp
jaz bi rad zaklenil eno vrstico, v kateri so napisi: stranka, id, ulica....
pod to vrstico, pa vpisujem podatke, vendar ko grem z drsnikom navzdol, ostane 1.vrstica na vrhu in je ne vidim več. kako naj nekako zaklenem vrstico, da se bo z drsnikom pomikala navzdol in bo vedno vidna. sem pred nekaj leti že to uporabljal pa sem pozabil. Imam excel 2003 slo in ne najdem te funkcije.
hvala
lp
jaz bi rad zaklenil eno vrstico, v kateri so napisi: stranka, id, ulica....
pod to vrstico, pa vpisujem podatke, vendar ko grem z drsnikom navzdol, ostane 1.vrstica na vrhu in je ne vidim več. kako naj nekako zaklenem vrstico, da se bo z drsnikom pomikala navzdol in bo vedno vidna. sem pred nekaj leti že to uporabljal pa sem pozabil. Imam excel 2003 slo in ne najdem te funkcije.
hvala
lp
Silvano ::
Postavis se pod vrstico katero zelis zaklenit, v meniju Window kliknes na Freeze Panes.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Silvano ()
dolenska ::
aja itak. sj to sm tut delal, ampak sem napačno vrstico označil. moral bi označiti 2.vrstico, jaz sem pa označil prvo vrstico in ker nad njo ni vrstice nisem nič zamrznil.
hvala
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Britansko prizivno sodišče Applu zaradi ignorance naložilo plačilo vseh Samsungovih sOddelek: Novice / Tožbe | 8471 (5669) | FireSnake |
» | ubuntu uporabljanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1480 (1309) | 5er--> |
» | Microsoft Excel vprašanjeOddelek: Programska oprema | 1284 (1242) | mHook |
» | Katera je boljša!!!Oddelek: Izdelava spletišč | 1410 (1159) | HellBird |
» | Word Art pomočOddelek: Programska oprema | 1033 (952) | har2re |