Forum » Elektrotehnika in elektronika » Baterija za analogno kamero
Baterija za analogno kamero
Yossarian ::
Leta 1999 sem si kupil analogno kamero SAMSUNG VP-A57 PAL (kamera je Hi8). Zanima me, če kdo ve, kje v Sloveniji bi se dalo dobit baterijo za to kamero. Ker sem z njo zelo zadovoljen, so komentarji v stilu "kupi si novo, digitalno" povsem nepotrebni.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
baresi ::
Mislim da boš originalno baterijo teško dobil. Verjetno se pa da, razdreti ohišje ter zamenjati posamezne baterije.
lp
baresi
Yossarian ::
Saj ne rabim originalne. Pred leti sem si kupil eno od Varte, zdaj pa je ne dobim več.
Aljazh, hvala za informacijo. Bom povprašal po praznikih.
Aljazh, hvala za informacijo. Bom povprašal po praznikih.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
kondezator ::
baresi ::
Pozdrav!
Ne da bi delal anti reklamo, ampak 10 kSIT za taki akumulator je prava goljufija. Domnevam da je sestavljena iz 5 baterij R6 650 mAH. V HTE ena baterija NI-Cd R6 z ušesci, 1000 mAh stane samo 500 SIT. Jaz bi vseeno z nožem odprl plastiko, zamenjal člene in bi imel za 4 krat nižjo ceno, 1.5 krat večjo energijo. Taki poseg lahko traja največ eno uro. Za 10 kSIT dobiš akumulator za avto.
Ne da bi delal anti reklamo, ampak 10 kSIT za taki akumulator je prava goljufija. Domnevam da je sestavljena iz 5 baterij R6 650 mAH. V HTE ena baterija NI-Cd R6 z ušesci, 1000 mAh stane samo 500 SIT. Jaz bi vseeno z nožem odprl plastiko, zamenjal člene in bi imel za 4 krat nižjo ceno, 1.5 krat večjo energijo. Taki poseg lahko traja največ eno uro. Za 10 kSIT dobiš akumulator za avto.
lp
baresi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje nabaviti poceni Li-Ion akuje ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3603 (3255) | Boeing |
» | Katero MINI DV KAMEROOddelek: Kaj kupiti | 2853 (1846) | Mr_Globus |
» | Kateri polnilec za digitalca ? " HELP "Oddelek: Kaj kupiti | 1152 (1070) | BlackHole |
» | Najboljše Li-Ion AA baterijeOddelek: Kaj kupiti | 2055 (1893) | frenk |
» | Canon PowerShot A80 Vse in še več! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4588 (3577) | T0RN4D0 |