Forum » Izdelava spletišč » Form text
Form text
luluzer ::
Lp.
Izdelujem html stran in sem prišel do zanke.
imam text form field in bi rad da ko kdo not kaj napiše in klikne na OK ga preusmeri na drugo stran kjer bi pa na primer pisalo: Zakaj ste se odločili za "tu not tisti text z form field-a" ?
in če je možno še to: imam form field in bi rad naredil tako da je pravilno le npr 1 ali 3 besede in če eno iz teh besed napišeš te preusmeri na stran z pravilnim odgovorom če pa napišeš kakšno drugo besedo pa te preusmeri na stran z napačnim odgovorom.
Hvala za odgovore.
P.S.: stran je html ne php!
Izdelujem html stran in sem prišel do zanke.
imam text form field in bi rad da ko kdo not kaj napiše in klikne na OK ga preusmeri na drugo stran kjer bi pa na primer pisalo: Zakaj ste se odločili za "tu not tisti text z form field-a" ?
in če je možno še to: imam form field in bi rad naredil tako da je pravilno le npr 1 ali 3 besede in če eno iz teh besed napišeš te preusmeri na stran z pravilnim odgovorom če pa napišeš kakšno drugo besedo pa te preusmeri na stran z napačnim odgovorom.
Hvala za odgovore.
P.S.: stran je html ne php!
- spremenil: luluzer ()
mte ::
Samo s html to ne bo šlo. Določene stvar se bi mogoče dalo narest s pomočjo javascripta (če ne rabiš nove strani recimo), ampak nikar ne računaj na to. Bo treba kakšen server-side jezik spoznat...
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordpress custom pluginOddelek: Izdelava spletišč | 996 (841) | Gandalfar |
» | Java - pomoč pri problemuOddelek: Pomoč in nasveti | 873 (552) | Katara |
» | Googlov link na spletno stran me preusmeri drugamOddelek: Omrežja in internet | 919 (772) | pijavka |
» | Vega email 2 smsOddelek: Izdelava spletišč | 1398 (1289) | alesrosina |
» | mysql helpOddelek: Izdelava spletišč | 2107 (1903) | poweroff |