Forum » Pomoč in nasveti » Partis
Partis
Temo vidijo: vsi
Zvezdica27 ::
v glavnem... škoda je predvsem za kako slo muziko in kake reči... čeprav neumnosti kot je, kaj jaz vem, sreča na vrvici, ne bom pogrešal, pa je blo le fajn, da je to nekje bilo na dohvat ruke, kot se reče.
Za podnapise - itak je 3/4 novega blo samo v hrvaščini, tko da oni hrvaški tracker bo že ok.
Škoda je partisa. Puloverje so imeli zelo kvalitetne.
Ali lahko ko pojasni ozadje (kdo je bil lastnik itd)? Se morda domena prodaja - pa da en z žilico to postavi na novo? Je bil kak deal z oblastmi, da se to pusti na miru?
zz
Za podnapise - itak je 3/4 novega blo samo v hrvaščini, tko da oni hrvaški tracker bo že ok.
Škoda je partisa. Puloverje so imeli zelo kvalitetne.
Ali lahko ko pojasni ozadje (kdo je bil lastnik itd)? Se morda domena prodaja - pa da en z žilico to postavi na novo? Je bil kak deal z oblastmi, da se to pusti na miru?
zz
Horas ::
Vili_vanili je izjavil:
Kje pa se dobi risanke, sinhronizirane v slovenščino? Recimo kak Ice Age in podobne, zdaj ko ni partisa?
mojblink, videoteka...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
WizzardOfOZ ::
vnetidebater je izjavil:
Otroci bi morali risanke nujno gledati v tujem jeziku. Ne pa da dobiš otroka v 4 razredu osnovne šole ki ne zna niti osnovne tujega jezika (ali je to angleščina, nemščina, italijanščina ali slovenščina :D ).
Znajo reč samo "šta si reko? molim?"
Ko so nick jr. poslovenili, ga tamala ni hotela več gledat, ker ni bil več zanimiv. Gleda v glavnem samo tuje kanale in brez podnapisov, "ker zaradi podnapisov se ne vidi cele slike". Res pa da že od njenega četrtega leta prakticiramo 2 tuja jezika. Sva z ženo tudi že dobila vprašanje, kateri od naju z ženo je "native" speaker angleščine, ker tamala pri devetih letih tako tekoče govori angleško.
Pa jaz sam tudi ne maram podnapisov.
Jesenican2 je izjavil:
Eventyr, ne pretiravaj in meči vse v isti koš. Otroci naj uživajo v slovenski sinhronizaciji, tudi materni jezik je treba znati. In če kdo ne zna angleško ali katerikoli drug jezik, naj uporablja podnapise oz. sinhronizacijo. Slovenski podnapisi so potrebni in ni treba posiljevati ljudi z tujimi jeziki. Otroci se imajo potem celo življenje čas naučiti tuje jezike.
Otroci do 10 leta bolje vpijajo znanje, kot potem. In kar se bo otrok do takrat naučil, tudi ne bo ušlo iz glave. Pri nas tamala pri devetih letih govori 2 tuja jezika, angleško in nemško, uči se ju pa že od 4 leta. Pa ja ne boš rekel, da je to slabo.
Je pa res, da pol njenega razreda ima probleme že z osnovno slovenščino.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Jesenican2 ::
Ne ne, ne narobe razumeti, dobro je da otroci se učijo tuj jezik, samo ne s posiljevanjem. Bolj mene osebno "zmoti" ravno ta tvoj zadnji stavek. "Je pa res, da pol njenega razreda ima probleme že z osnovno slovenščino." Vsi bi vsem dajali tuje serije/filme brez podnapisov, da se naučijo, zraven pa ne znamo/znajo niti svojega jezika.
NejcSSD ::
Tukaj je slovenska vsebina od risank do starih slo filmov itd, neomejeno le te vsak dan nove in nove...
https://baltazar-stuff.boards.net
Registracija in te dodajo na gdrive skupno rabo...
https://i.imgur.com/CtWqJ3b.jpeg
https://i.imgur.com/CtWqJ3b.jpeg
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
flyby ::
Tukaj je slovenska vsebina od risank do starih slo filmov itd, neomejeno le te vsak dan nove in nove...
Registration is disabled on this forum.
NejcSSD ::
Naučite se brat, vse piše v temi
Splošno obvestilo o registraciji in pridružitvi
Splošno obvestilo o registraciji in pridružitvi
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Phantomeye ::
vnetidebater je izjavil:
Vili_vanili je izjavil:
Kje pa se dobi risanke, sinhronizirane v slovenščino? Recimo kak Ice Age in podobne, zdaj ko ni partisa?
Ne rabiš. Niti podnapisov. Se boš pač naučil angleško. Če najdeš korejsko sinhronizacijo, se boš pa še korejsko naučil.
Kar vprašaj eventyrja, ti bo razložil.
Otroci bi morali risanke nujno gledati v tujem jeziku. Ne pa da dobiš otroka v 4 razredu osnovne šole ki ne zna niti osnovne tujega jezika (ali je to angleščina, nemščina, italijanščina ali slovenščina :D ).
Znajo reč samo "šta si reko? molim?"
to je bilo hudo jasno videti v 90ih letih, ko smo nekateri gledali satelitsko televizijo, nekateri pa so imeli samo slovenske programe s podnapisi. Mi smo neprimerljivo bolje znali nemško, angleško in italijansko kot tisti junci ki so znali izključno samo slovensko, pa še to bolj slabo.
Ali pa dobiš 60 letnike ki rabijo podnapise ker ne znajo osnovne angleščine.
Tudi otrokom iz naše družine sem vedno dal gledati risanke brez podnapisov. Če česa ne razumejo pa naj me vprašajo kaj pomeni ali pa pogledajo v slovar namesto da zgolj bulijo v zaslon po cele dneve kot v nekem transu.
Partis je bil fajn zgolj zato ker je imel slovenske vsebine. OGROMNO teh vsebin je zdaj najbrž izgubljenih za vse večne čase (stare slovenske oddaje, radijski posnetki...... reči ki jih pač drugod ni).
LOL, 60 letniki ki ne znajo osnov angleščine.... moj fotr še TV-ja ni mel doma ko je bil star 4 leta,v šoli angleščine niso imeli... niso imeli vsi enakih pogojev. Je pa znal srbohrvaško. Zdaj pa v teh časih folk na jugo jezike reagira kot da gre napad na slovenski narod in ne vem kaj.
Mi vsaj gledamo vsebine v tujih jeziki - s podnapisi. V raznih tujih državah ali vse sinhronizirajo ali pa se na smrt izogibajo vsemu, kar ima podnapise. Ljudje ne rečejo "oh, tuji film, bom jaz to gledal brez podnapisov in 1,2,3 pa bom znal kitajsko-
Jesenican2 je izjavil:
Ne ne, ne narobe razumeti, dobro je da otroci se učijo tuj jezik, samo ne s posiljevanjem. Bolj mene osebno "zmoti" ravno ta tvoj zadnji stavek. "Je pa res, da pol njenega razreda ima probleme že z osnovno slovenščino." Vsi bi vsem dajali tuje serije/filme brez podnapisov, da se naučijo, zraven pa ne znamo/znajo niti svojega jezika.
Mene tudi moti točno ta stavek. Sicer ne v obliki kot tebe, ampak v tem, ker je pokazatelj, da se starši namreč nič ne ukvarjajo s temi otroci. Otroci so prepuščeni ulici in sami sebi, starši imajo pa tako mir pred njimi in sedijo v lokalih al pa pred TV-jem. In ti otroci imajo potem probleme že z osnovno slovenščino, da ne govorimo o ostalih predmetih.
Nikonja ::
Hočeš povedat da se je tvoj otrok naučil angleščine in nemščine ker je 6 let sedel samo pred tv-jem in gledal tuje programe? hmmmm smrdi kar fajn...
Glej meni starši niso skoraj minute pomagali pri učenju, pa eto znam tekoče 4 jezika, naredil faks in 2 magisterija, tko da verjemi otroci so bolj sposobni kot ti misliš, in jim ni treba za vratom sedet cel dan. Kvečjemu jim samo škodo narediš ker nikoli ne bodo samostojni, zmeraj bodo atija čakali da jim pride povedat kaj naj naredijo. Ampak, tvoji otroci, tvoj problem.
Bek tu sabđekt - Partis je očitno zgodovina tko da ova tema niti nema več smisla in bi bilo fajn obrnit ključ
Glej meni starši niso skoraj minute pomagali pri učenju, pa eto znam tekoče 4 jezika, naredil faks in 2 magisterija, tko da verjemi otroci so bolj sposobni kot ti misliš, in jim ni treba za vratom sedet cel dan. Kvečjemu jim samo škodo narediš ker nikoli ne bodo samostojni, zmeraj bodo atija čakali da jim pride povedat kaj naj naredijo. Ampak, tvoji otroci, tvoj problem.
Bek tu sabđekt - Partis je očitno zgodovina tko da ova tema niti nema več smisla in bi bilo fajn obrnit ključ
Hočeš povedat da se je tvoj otrok naučil angleščine in nemščine ker je 6 let sedel samo pred tv-jem in gledal tuje programe?
Ne, ne pravim tega. Če bi ti znal brati, bi videl, kaj sem napisal. In to kljub dvem magisterijem narejenim, ti očitno branje dela težave.
svecka ::
Hočeš povedat da se je tvoj otrok naučil angleščine in nemščine ker je 6 let sedel samo pred tv-jem in gledal tuje programe? hmmmm smrdi kar fajn...
Jaz sem se angleščino naučil tako, ko sem gledal cartoon network. Naučil sem se jo, da teoče govorim, naredil maturo z 5 in imel v povprečju 4 v osnovni in srednji.
Slovenice še zmeraj ne znam, ker angleščino delam po posluhu. Sem pa bral veliko angleškega besedila in pač tista nuja ko moraš znat nepravilne glagole in pisanje pravilno v šoli.
Če me vprašaš kaj je past present nimam pojma. Se da jezike naučit, nekateri so bolj talent kot drugi, da se ne rabijo sploh učit, tako da...
c3p0 ::
Jaz sem se HR naučil izključno preko TV. Angleščine ne toliko, sem pa dobil posluh. Npr. vedel sem kako se napiše kaka beseda, brez da bi jo razumel. Učenje je nato bilo v šoli precej hitreje.
Nemščine pa nismo toliko gledali (pred kabelsko smo imeli le dolgočasna ORF1/2), zato le osnove.
Nemščine pa nismo toliko gledali (pred kabelsko smo imeli le dolgočasna ORF1/2), zato le osnove.
facepalm ::
Jaz sem se ITA jezik naucil kot otrok zaradi tvja. Pa nisem cele dneve sedel pred tvjem, ampak kar sem/smo gledali, so bili samo Italijanski programi (razen porocil ob 19ih). Naucil sem se dovolj dobro, da manj kot 4 nisem dobil nikoli, brez ucenja. Pa kljub temu, da jezika prakticno skoraj ne uporabljam in moram obcasno pomisliti na pravo besedo, me se dandanes Italijani sprasujejo, ce sem Italijan.
Anglescino pa sem se naucil kasneje (pri 13ih letih), ko sem se priklopil na internet. Par let vsega SWja v anglescini, neomejeno filmov, serij, mp3jev.. v dveh letih sem napredoval iz dvojke na brezhibno 5.
Prednost takega ucenja je znanje slenga in nekaterih narecij. Tega te v soli navadno ne ucijo.
Anglescino pa sem se naucil kasneje (pri 13ih letih), ko sem se priklopil na internet. Par let vsega SWja v anglescini, neomejeno filmov, serij, mp3jev.. v dveh letih sem napredoval iz dvojke na brezhibno 5.
Prednost takega ucenja je znanje slenga in nekaterih narecij. Tega te v soli navadno ne ucijo.
c3p0 ::
Zgodnje učenje tujega jezika je prvenstveno zato dobro, ker ga lahko osvojiš na native nivoju.
donvito ::
Phantomeye je izjavil:
Sem mislil da je to tema o Partisu...
Partisa ni :D
Kako ne, samo ni tako enostavno kot nekateri mislite. Saj bo, še mal ...
IcyFox ::
Saj veste kako pravijo, kako dober je backup (oz. če ta sploh obstaja) ugotoviš šele, ko ga rabiš :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IcyFox ()
Če sem jaz pravilno razumel, sta bila oba serverja v isti stavbi (live server in backup server), kjer sta zgorela. Tako da so vse izgubili.
IcyFox ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Če sem jaz pravilno razumel, sta bila oba serverja v isti stavbi (live server in backup server), kjer sta zgorela. Tako da so vse izgubili.
Potemtakem ne vem, zakaj trdijo, da imajo backup :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IcyFox ()
broken/link ::
WizzardOfOZ je izjavil:
mogoče pa niti ni bilo backup strežnika in se je backup delal kar na produkcijski strežnik.
mogoče pa backupa sploh ni bilo.
to, da nimaš backupa na drugi lokaciji, za eno tako molzno kravo, je pač šalabajzerstvo. pa niti ne bi rabili dnevnega backupa, če bi imeli mesec dni starega bi bilo čisto ok. ja, neki bi zgubili, ampak bi že neki naglumili, sej to obvladajo.
vnetidebater ::
broken/link je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
mogoče pa niti ni bilo backup strežnika in se je backup delal kar na produkcijski strežnik.
to, da nimaš backupa na drugi lokaciji, za eno tako molzno kravo, je pač šalabajzerstvo. pa niti ne bi rabili dnevnega backupa, če bi imeli mesec dni starega bi bilo čisto ok. ja, neki bi zgubili, ampak bi že neki naglumili, sej to obvladajo.
ma če bi imeli 1 leto star backup bi bilo čisto ok za tako trapasto stran kot je Partis. za pretekle leto torentov bi se nazaj nafilalo in to je to.
WizzardOfOZ je izjavil:
lagáti lážem tudi lagáti se lážem se nedov. (á á)
1. zavestno izjavljati, govoriti kaj neresničnega z namenom zavajati v zmoto: na obrazu se mu je videlo, da laže; lagal jim je, da ga ni videl; ne vem, kje je, je lagala; lagati o kom; on nikoli ne laže; ta ženska rada laže; ekspr. debelo, nesramno, predrzno lagati; ekspr. lažeš, je jezno zavpil; pog. laže, kot pes teče zelo; pogosto
// ekspr. govoriti, pripovedovati kaj, kar ne ustreza resnici: zakaj bi vam lagala; lagal je, kako se mu tam dobro godi; lagal je o lepih nekdanjih časih; obljubljali so vse mogoče, eden je bolj lagal kot drugi / trdil je, da časopisi lažejo; pren., ekspr. oči so lagale; srce ne laže
Takole si jaz razlagam njihove iz jave.
Phantomeye je izjavil:
Phantomeye je izjavil:
hehe, kaj ni enostavno backup sinhronizirat al priznat, da nimajo nč :D
ma ja dej dej dej. V tem času bi že iz nule lahko postavili novo stran.
Saj za Partis kot tak me ne briga. Bolj je zaskrbljujoče da je takšna praksa pogosta pri marsikateri spletni strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vnetidebater ()
svecka ::
Sploh ne bi rabil nič delat, sam spletno stran gor dat bi že folk sam nalagal gor, pa četudi iz nule. Brezveze mutijo in so vse zajebal, ker glavni uploaderji so že zdavnaj presedlal na druge strani in se ne mislijo vračat nikdar več.
ugorazd ::
''svecka:: danes, 16:08:16citiraj
#
Sploh ne bi rabil nič delat, sam spletno stran gor dat bi že folk sam nalagal gor, pa četudi iz nule. Brezveze mutijo in so vse zajebal, ker glavni uploaderji so že zdavnaj presedlal na druge strani in se ne mislijo vračat nikdar več.''
Kdo ti je pa to reku? Tle ste res eni modeli, da boli glava ko bereš te vaše opazke in komentarje!
#
Sploh ne bi rabil nič delat, sam spletno stran gor dat bi že folk sam nalagal gor, pa četudi iz nule. Brezveze mutijo in so vse zajebal, ker glavni uploaderji so že zdavnaj presedlal na druge strani in se ne mislijo vračat nikdar več.''
Kdo ti je pa to reku? Tle ste res eni modeli, da boli glava ko bereš te vaše opazke in komentarje!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ugorazd ()
floyd1 ::
Tekoče obveščanje o napredku na projektu bi rešilo veliko ugibanj (in uporabnikov). Tako pa je poročanje večino časa "baba čula, baba rekla". Hujše kot na vasi, kjer lahko samo malo zakašljaš, pa "babica" na drugem koncu vasi že poroča, da te je pobralo od pljučnice...
tmnt200294 ::
Jaz sem pa tako blazno, briljantno talentiran, da sem osvojil celoten angleški jezik pri 4 letih starosti z gledanjem Raziskovalke Dore in poslušanjem thrash metala. Na pamet znam zrecitirati celoten Cambridgeov slovar in imam testiran IQ 250. Nihče na tej strani mi ne seže do gležnjev.
Taip4n ::
Kmalu bomo z vami.
Upamo, da naslednji teden, če ne bo zapletov. Molimo vsi skupaj. Amen.
Hmm, mogoče bodo pa sedaj dobili backupe. Amen!
bambam20 ::
Čez 20 dni bomo upihinili 3 svečke . Lastnik je škrtuh, ki misli, da mu bo nekdo zastonj naredil novo stran.
Drugače bi zadeva bila že nazaj.
Drugače bi zadeva bila že nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
Mare2 ::
tpb je mrtev uporabljaj rarbg
Z obeh se zelo hitro kaj dolpotegne. :) Nič ni mrtvo, mogoče imaš napačen link. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Gagatronix ::
Tekoče obveščanje o napredku na projektu bi rešilo veliko ugibanj (in uporabnikov). Tako pa je poročanje večino časa "baba čula, baba rekla". Hujše kot na vasi, kjer lahko samo malo zakašljaš, pa "babica" na drugem koncu vasi že poroča, da te je pobralo od pljučnice...
Podoben nivo komunikacije (Prakticno nic, pa se tisto kar je bilo, smo morali vleci iz njih) so bili fantje pri GSC GameWorld pred izidom prvega STALKER spila. No, za razliko od partis mulcev so GSC GameWorld fantje dejansko necesa sposobni.
vnetidebater je izjavil:
broken/link je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
ma če bi imeli 1 leto star backup bi bilo čisto ok za tako trapasto stran kot je Partis. za pretekle leto torentov bi se nazaj nafilalo in to je to.
WizzardOfOZ je izjavil:
lagáti lážem tudi lagáti se lážem se nedov. (á á)
1. zavestno izjavljati, govoriti kaj neresničnega z namenom zavajati v zmoto: na obrazu se mu je videlo, da laže; lagal jim je, da ga ni videl; ne vem, kje je, je lagala; lagati o kom; on nikoli ne laže; ta ženska rada laže; ekspr. debelo, nesramno, predrzno lagati; ekspr. lažeš, je jezno zavpil; pog. laže, kot pes teče zelo; pogosto
// ekspr. govoriti, pripovedovati kaj, kar ne ustreza resnici: zakaj bi vam lagala; lagal je, kako se mu tam dobro godi; lagal je o lepih nekdanjih časih; obljubljali so vse mogoče, eden je bolj lagal kot drugi / trdil je, da časopisi lažejo; pren., ekspr. oči so lagale; srce ne laže
Takole si jaz razlagam njihove iz jave.
Phantomeye je izjavil:
Phantomeye je izjavil:
hehe, kaj ni enostavno backup sinhronizirat al priznat, da nimajo nč :D
ma ja dej dej dej. V tem času bi že iz nule lahko postavili novo stran.
Saj za Partis kot tak me ne briga. Bolj je zaskrbljujoče da je takšna praksa pogosta pri marsikateri spletni strani.
Ja, sej. Postavili bi začasen partis, itak bi folk uporabljal ker jih veliko druzga ne zna uporabljat. Zraven bi pa razvijali novo verzijo in dajali redne updejte, kako napredujejo, prosili za ka kako donacijo in potem bi bazo iz začasnega torrenta prenesli na novega. Teli meseci tišine so pa ljudem dali motiv in čas, da najdejo alternative.
Po drugi strani pa slovenska "konkurenca" ni naredila nobenega koraka, da bi izkoristila manjko partisa.
Shinobi ::
Sej to je to. Ekipa Partisa bo tako zakomplicirala zadevo z nekimi hiper željami, pa se potem ne bo nikoli realiziralo. To bi moralo na github pa pustit komjunitiju, da sam oživi zadevo. Naj dajo simple search za obstoječe torrente gor pa mirna bosna. Glede na to, da tega ne storijo, očitno nimajo vseh podatkov, da bi lahko delili torrente. Tudi ko so torrente sprejemali so neposredno povedali, da kopije le-teh ne obstajajo. Nobenga ne zanimajo posti, ocene in slikce v trenutni fazi. Upam, da ne bodo komplicirali pa prodajali toplo vodo. Še na fiverr lahk zberemo ekipo, pa bo partis v 1 tednu stal (če torrenti sploh še obstajajo v tej meri).
hojnikb ::
Mogoče čakajo da bojo šolske počitnice, da bo več časa (če nebo kakega popravca)
#brezpodpisa
čakajo da jim bo kdo ZASTONJ kaj naredil. ampak tega nw bodo doživeli.
Torrent ::
Jaz sem prešaltal na TorrentHR, ker imajo zdaj celo odprte registracije s kodo "PARTIS". :D Po moje so se pametno odločili in postali konkurenca. Tracker je spodoben in pravila so jasna. Tako da ni res, da manjka konkurence. Bo pa TorrentHR v regiji to, kar bi lahko bil oz. celo je bil Partis. Škoda... Še vedno upam, da se vrne in bom pač uporabljal oba.
EDIT: Edino vprašanje, ki ostaja je, kako dolgo bom še obdržal vse torrent-e in čakal na Partis, glede na to, da so informacije res slabe in ni nobenga ETA. Po moje ne več dolgo.
EDIT: Edino vprašanje, ki ostaja je, kako dolgo bom še obdržal vse torrent-e in čakal na Partis, glede na to, da so informacije res slabe in ni nobenga ETA. Po moje ne več dolgo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Torrent ()
Me zanima kaj dogovor so imeli z onim UX dizajnerjem. So mu plačali ali je pa samo iskal projekte za svoj portfolio.
bambam20 ::
FMinus ::
Še zdaj niso zrihtali? Kdo bi si mislil... mogoče se jim je zataknilo pri novicah, čatu, radiu, malih oglasih, vseh pomembnih zadevah, brez katerih tracker ne more bit... po njihovem.
Matevz96 ::
Še zdaj niso zrihtali? Kdo bi si mislil... mogoče se jim je zataknilo pri novicah, čatu, radiu, malih oglasih, vseh pomembnih zadevah, brez katerih tracker ne more bit... po njihovem.
Glede na notranje informacije se trenutno ukvarjajo s forumom. Kmalu bo dokončan! Samo še backup teme "Prošnje za torrente" iz leta 2012 iščejo . Za tem pa morajo urediti samo še par malenkosti naprimer tracker...
#hooldthedoor
cypena ::
Mene pa v tej Partis zmešnjavi skrbi še najbolj to, da bo mogoče nekoč ta nadobudna in "podjetna" mladež, katera sedaj vodi Partis in neobremenjeno nateguje folk z raznimi plitvimi izgovori, lažmi in zavajanji, sedela v neki malo bolj odgovorni službi in vse to, kar izvaja v primeru Partisa, izvajala še naprej in na potenco ter bodo po možnosti še na kakem višjem družbenem položaju, kjer bodo krojili našo in vašo usodo/prihodnost.
Ker, kar se Janezek nauči, to potem Janez tudi zna.
Moralni bonton je tako ali tako večinoma na psu in žal ne samo tukaj pri Partisu. Opažam, da se ta sodobna verzija podjetnosti razširja v vse pore našega življenja in pridobiva vedno manj neodobravanja s strani publike.
Naj že en od vas za foro naredi Partis II. in zapre kljunčke tem zelenim šarlatanom
Jaz žal ne znam in se zato tudi ne delam da znam. No, možno pa, da smo glede na vse napisano, s Partis "elito" nekje tam-tam s tem znanjem, očitno...
V glavnem, porazno je kam rastemo kot družba in kaj se vse nekritično tolerira. Na iz tega izpeljan jutri pa sploh ni za mislit, ker te prime na blato. Vsaj mene.
Ker, kar se Janezek nauči, to potem Janez tudi zna.
Moralni bonton je tako ali tako večinoma na psu in žal ne samo tukaj pri Partisu. Opažam, da se ta sodobna verzija podjetnosti razširja v vse pore našega življenja in pridobiva vedno manj neodobravanja s strani publike.
Naj že en od vas za foro naredi Partis II. in zapre kljunčke tem zelenim šarlatanom
Jaz žal ne znam in se zato tudi ne delam da znam. No, možno pa, da smo glede na vse napisano, s Partis "elito" nekje tam-tam s tem znanjem, očitno...
V glavnem, porazno je kam rastemo kot družba in kaj se vse nekritično tolerira. Na iz tega izpeljan jutri pa sploh ni za mislit, ker te prime na blato. Vsaj mene.
če seješ veter, boš po vsej verjetnosti požel vihar...
pa lep dan želim :)
pa lep dan želim :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Slovenski torrent trackerOddelek: Omrežja in internet | 33009 (25694) | Mavrik |
⊘ | Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 262784 (111987) | metalcamp1 |
» | Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 18944 (13019) | BorutK-73 |