Forum » Pomoč in nasveti » Partis
Partis
Temo vidijo: vsi
peckajb93 ::
Da o serijah sploh ne govorim... kaj naj gledam 3 sezone nazaj? kupit jih nimam možnosti, na tv pa vemo kako je
oemdzi ::
Partis je nazaj ! Gremo početi kriminal :)
edit: spet je dol, bomo morali kriminalci malce počakati s kriminalom, čas lahko izkoristimo, da gremo na kakšen koncert ob varnostni ograji zvok krasti ali pa na kakšno športno prireditev z daljnogledom sliko krasti.
edit: spet je dol, bomo morali kriminalci malce počakati s kriminalom, čas lahko izkoristimo, da gremo na kakšen koncert ob varnostni ograji zvok krasti ali pa na kakšno športno prireditev z daljnogledom sliko krasti.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
peckajb93 ::
@oemdzi: se ne zavedaš da bosta WB in UNIVERSAL samo zaradi naju propadla? midva sva odgovorna za izgubo nekaj tisoč delavnih mest! in za to da glavni igralci v seriji The Big Bang Theory dobijo zgolj 1 mil$ na epizodo
Sami ::
Partis je nazaj ! Gremo početi kriminal :)
Meni še vedno ne deluje :D
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
AapocalypseE ::
Vitamin-B ::
In vsakemu bi z veseljem pustil, da prekopira moj avto, mojo hišo, mojo lastnino, dokler lastnina ostane nepoškodovana in me proces kopiranja ne ovira med uporabo le te.
Sorry, ampak ce to ni sarkazem, je to ena najbolj brezumnih stvari, kar sem jih prebral zadnje case na portalu.
Seveda da primarno tebe ne moti, ce ne proizvajas avtomobilov.
bambam20 ::
In vsakemu bi z veseljem pustil, da prekopira moj avto, mojo hišo, mojo lastnino, dokler lastnina ostane nepoškodovana in me proces kopiranja ne ovira med uporabo le te.
Sorry, ampak ce to ni sarkazem, je to ena najbolj brezumnih stvari, kar sem jih prebral zadnje case na portalu.
Seveda da primarno tebe ne moti, ce ne proizvajas avtomobilov.
Kaj imajo avtomobili s kopiranjem datotek? A ti ne veš, da si lahko po zakonu narediš 5 kopij digitalnega medija. In dokler ne prodajaš in služiš nikogar ne oškoduješ.
jero_no1 ::
Mare2 ::
Če se ne motim, mora biti za tole izpolnjen še en pogoj, in sicer da si lastiš tudi original tega digitalnega medija.
Ne motiš se. :)
Sicer pa samo pogledaš film in si zapomniš vse podrobnosti. Meni gre na jetra, če moram film še enkrat gledat. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Mare2 ::
Imajo gor kak nov sci-fi film?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Fsegula62 ::
scipascapa je izjavil:
kaj hudiča je z piratebayom?
preko tej strani se da odstopat
https://unblocked.cam/
FTad ::
scipascapa je izjavil:
kaj hudiča je z piratebayom?
preko tej strani se da odstopat
https://unblocked.cam/
to je pa zelo uporabna stran. hvala! :)
Partis gecrken.... kaj pa pri vas ?
Tukaj vpiši pa preveri.
http://downforeveryoneorjustme.com/
Pri nas pa dela.
metalcamp1 ::
Če mora hendlat 3 do 5 jurjev trenutnega obiska tudi kdaj počepne, še blink počepne ko ima gor 20-30 oseb
Server pa ni v domači kleti, da bi se ga lahko šlo v pižami reštartat.
Server pa ni v domači kleti, da bi se ga lahko šlo v pižami reštartat.
metalcamp1 ::
jero_no1 ::
Pol te teme je, da se tukaj gor javljate, da Partis ne dela zadnjih 5 min. A se vam zdi smiselno takole smetit temo, ker zaradi tega ne bo zadeva nič prej začela delovat?
Potem, ko bo zadeva offline nekaj dni pa le objavljajte in iščite vzroke za nedelovanje.
Potem, ko bo zadeva offline nekaj dni pa le objavljajte in iščite vzroke za nedelovanje.
Pol te teme je, da se tukaj gor javljate, da Partis ne dela zadnjih 5 min. A se vam zdi smiselno takole smetit temo, ker zaradi tega ne bo zadeva nič prej začela delovat?
Partis je pomemben del vsakdanjika. Na koncu je le 2 najbolj obiskana slovenska stran in 6 med vsemi , ki jih SLovenci obiskujemo.
Ne dela. Žilem si režem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
AlphaOne ::
Partis je pomemben del vsakdanjika. Na koncu je le 2 najbolj obiskana slovenska stran in 6 med vsemi , ki jih SLovenci obiskujemo.
Ne dela. Žilem si režem.
Ne samo da je pomemben del vsakdanjika, je edini, pravi del življenja! Pozabite na punce, službo, hišne ljubljenčke in homiče.
Odjadrajte na partis!
Machete ::
Če partis isto. Aja ne sry, sem mislil da smo razviti svet, kjer je normalno plačati za avtorsko vsebino.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
facepalm ::
When you pirate, you are downloading communism ;-)
Long live my mother russia, long live my comrade stalin!
Long live my mother russia, long live my comrade stalin!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Slovenski torrent trackerOddelek: Omrežja in internet | 32997 (25682) | Mavrik |
⊘ | Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 262719 (111922) | metalcamp1 |
» | Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 18935 (13010) | BorutK-73 |