» »

Partis

Partis

Temo vidijo: vsi
««
9 / 70
»»

Nikonja ::

t2 ljubljana tudi ne dela......

upam samo da ni konec z njima......

skora ::

Upam da bom lahko dostopal do partisa z Norveške.. obljubili so mi da bojo odbanali moj IP pred nekaj dnevi, ampak še vedno nič :/

LexLuthor ::

Skyman je izjavil:

a se kaksenmu ne dela partis?

Ne dela - T-2
www.pasice.si

donleon ::

nas je več ki nam ne dela partis. imam pa siol

Domy =) ::

men ne dela :S
niti mojblink.si ne dela
dela pa fartis.si (danes prvič slišal za to, ubistvu je blink gor xD)

Skyman ::

dela spet partis

NazgulRR ::

A ve kdo zakaj me ob log-inu vrže na Google? Če ma kaj veze, sem na Švedskem, vendar je še včeraj delal in lepo dl-jal...

69charger ::

Ker po novem blokajo ip-je iz drugih držav.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

NazgulRR ::

A se da mogoče kako zmenit z njimi? Ker me kar dolgo časa ne bo nazaj in se bojim, da bi mi zaprli account zaradi "ne-uporabe". Imam super ratio in nikoli nisem bil pod 1.

DeeCoy ::

Prijavi se preko slovenskega proxija.

Bellzmet ::

@deecoy: imaš mogoče kakšen seznam slovenskih proxijev?

ne, boš mogu googlat :P

negot ::

Mene vrže na google, če imam vključeno opero turbo, izključi turbo pa bo v redu, lp

zogica ::

Zdravo,
jaz imam tudi probleme, ker me partis meče na google. Je lahko kaksen problem, ker sem trenutno na Danskem? Opero turbo imam izključeno pa vseeno ne dela.
Upam, da cimprej najdem resitev.

Je problem, uporabi slovenski proxy.

mrTwelveTrees ::

ma še kdo probleme za patisom ? prvo stran odpre, potem pa karkoli daš iskanje oz karkoli kliknes na tej strani vrti krogec...

rešu... izklopu ipv6 protokol in dela :)

Zgodovina sprememb…

Bananovec ::

Meh, Partis je že 4 leta na pol spacan vkup. In nekako ni nekega interesa, da bi se to uredilo oz. vsaj jaz ga nisem opazil.
Član od leta 2007. V prvih 2 mesecih skinil 70GB, nato v preostalih 4 letih samo 15 GB.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Rias Gremory ::

Ali je še pri komu Partis dol?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

jazbec ::

meni

Tero ::

nop ne dela :(

Koliko vem ima partis dns strežniki pri free providerju afraid.org. Tam imam jaz tudi moje domene ki prav tako ne delajo.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tero ()

refosk ::

Pri meni dela na firefoxu čez T-2.

jazbec ::

meni je prišu nazaj čez cca pol ure po prejšnjem postu (t-2)

;-) ::

meni dela skoz

račun ::

Živjo! Oprostite, če prekinjam temo. Imam namreč eno vprašanje. Rad bi postal uploader na partis.si, zato me zanima kje se dobi kvalitetne torrente? Torrente znam nalagat, ne vem pa kje bi jih dobil. Vaša pomoč bi bila super. Lp

M1_Abrams ::

Registriraj se recimo na mojblink.com pa tam poišči česar na partisu ni, pa upload-aj.
PHP & MySQL

Matev ::

Torrente znam nalagat, ne vem pa kje bi jih dobil.

ali pa kupiš original in ga naložiš na partis

zidzid ::

Partis je slaba stran, ker se moraš prijaviti. Zakaj?

Frenckie ::

A na tuje se ti pa ni treba prijavljati??!
Če bodo sprejeli ACTO, se ti pa res nebo treba nikjer prijavljati.

lebang1 ::

zidzid je izjavil:

Partis je slaba stran, ker se moraš prijaviti. Zakaj?

Prijavit se moraš ker gledajo koliko si gor naložil - uploadal in če si le nek prisesek ki samo dol nalaga te banajo, pa s tem se tudi hitrosti prenosov povečajo itd... najbolši trackerji so ponavadi tisti na katere se je treba prijavit.

lp

smeskec001 ::

Pozdravljeni,
imam problem s povezavo na stran partis.si. po instalaciji novega OS ubutnu 11.10, sem opazil da ko se hocem prijavit v partis, me redirecta na google.ch ( sem v svici)
Kaj naj storim, poiskusil sem z vecimi razlicnimi web proxyji in stvar ne deluje oz. me ponovno preusmeri na google.ch.
Pomoc!

ThinkPad ::

95.215.60.79

? ne razumem :)

Vesoljc ::

odtipkaj omenjeni ip naslov namesto www.partis.si
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Ne deluje, težava je enaka. Ko stisnem gumbek prijava preusmeritev na google.ch
Anyone ?

borges ::

Če se ne motim je partis dosegljiv le iz IPjev, ki so slovenski.

Če dostopaš iz IPja, ki je v drugi državi, te po loginu vrže na www.google.(drzava).

Moraš malo "zamaskirati" svoj IP.

Torej če prav razumem morem uporabit proxy? Rabim nekaj enostavnega in na izi za konfigurirat. OS ubuntu.

hojnikb ::

Če maš statični ip, piši osebju da ti sam tvoj ip odblokirajo.
#brezpodpisa

oemdzi ::

Meni ni jasno gleda tega partisa, kako si upajo zaracunavat "donacije" za izboljsanje sharing ratia. Jaz downloadam vse povprek, ker si skoraj nic ne morem privoscit (vsaj ne vec kot par filmov), ampak me moti da se grejo te umazane igrice, da ponujajo piratsko robo in z tem tudi skodujejo avtorjem, ker je le nekaj folka, ki bi zadevo kupilo ce ne bi downloadali (za razliko od mene in vecine). Problem pa vidim ravno v temu, da istocasno hocjo sluzit z donacijami in partis shopu, hkrati pa odzirajo denar avtorjem teh izdelkov zaradi katerih folk sploh hodi na partis.

Sem proti ACTI in tudi temu da bi se preganjalo fizicne osebe zaradi tega ker imajo na PCju nekaj nelicencne robe, ampak take lopove bi pa dal direkt na hladno ...

edit: in ne, ne jamram zaradi tega ker bi imel slabo razmerje, ratiomaster FTW ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oemdzi ()

prosim še za mail osebja. ne najdem ga na glavni strani ne v pomoči in ne na internetu.
Hvala

sandmat ::

smeskec001 je izjavil:

prosim še za mail osebja. ne najdem ga na glavni strani ne v pomoči in ne na internetu.
Hvala

info@bsa.si

Mesar ::

Kaj ACTA že dela????!?
Your turn to burn!

Yugos ::

oemdzi je izjavil:

Meni ni jasno gleda tega partisa, kako si upajo zaracunavat "donacije" za izboljsanje sharing ratia. Jaz downloadam vse povprek, ker si skoraj nic ne morem privoscit (vsaj ne vec kot par filmov), ampak me moti da se grejo te umazane igrice, da ponujajo piratsko robo in z tem tudi skodujejo avtorjem, ker je le nekaj folka, ki bi zadevo kupilo ce ne bi downloadali (za razliko od mene in vecine). Problem pa vidim ravno v temu, da istocasno hocjo sluzit z donacijami in partis shopu, hkrati pa odzirajo denar avtorjem teh izdelkov zaradi katerih folk sploh hodi na partis.

Sem proti ACTI in tudi temu da bi se preganjalo fizicne osebe zaradi tega ker imajo na PCju nekaj nelicencne robe, ampak take lopove bi pa dal direkt na hladno ...

edit: in ne, ne jamram zaradi tega ker bi imel slabo razmerje, ratiomaster FTW ;)

Jah res je da je problem če nimaš optike.
Drugač pa maš demonoid,isohunt in extratorrent, pa še se najde!
Edino kar je dobr je to da maš lahko hitr dol, drugač pa če nimaš hitr net in ne rabiš ex yu al pa slo stuff maš vse dol!

Scorpia ::

Ne rabiš imeti optiko, za dober ratio :) se vse da, kot je ratio master.
////

Yugos ::

Scorpia je izjavil:

Ne rabiš imeti optiko, za dober ratio :) se vse da, kot je ratio master.

ne basej mel sem umts in nisem mogu pridt na 1:1 sem moral prosit da me ne banajo tud za freeleech.
zdej mam optiko in gre k urca..

Scorpia ::

Pa dejansko veš kaj počne ratio master? Tudi če bi imel 56k analogni modem, s tem programom lahko spraviš kolikor želiš GB upload-a. :)
////

oemdzi ::

Jop, samo po pameti, ne pretiravat :P

mNeRo ::

Zanima me, ali je kdo že pobral kakšen torrent s pomočjo rss feed-a ki je na partisu? ...recimo da klikneš na rss in ti stvar začne pobirat...

LP

hojnikb ::

za tv serije je tole bolš:
http://showrss.karmorra.info/

Pobira iz javnih trackerjov,tak da ne gre ratio.

Tole v kombinaciji z flexget in transmission je killer zadeva ;)
#brezpodpisa

Tero ::

Še komu stran ne dela?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Rias Gremory ::

Meni tudi ne. še pred približno pol ure je delalo.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
««
9 / 70
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Slovenski torrent tracker

Oddelek: Omrežja in internet
2633010 (25695) Mavrik

Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
456262806 (112009) metalcamp1
»

Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
6018945 (13020) BorutK-73

Več podobnih tem