» »

Partis

Partis

Temo vidijo: vsi
««
48 / 70
»»

miko22 ::

"ZADNJE OVESTILO" je na partisu :D

111111111111 ::

SodVina je izjavil:

Ne razumem, zakaj takšna jeza nad partisom v tej temi.

Ker ga pogrešamo?

bbobst je izjavil:

Zakaj ste eni tukaj tako negativni ???
Partisa ni en mesec ,iz kateregakoli vzroka, vi pa nabijate to in ono , nesposobnost ,amaterstvo,...
Ko ste vlekli dol je bilo pa vse OK. Dajte pustiti ljudi, da zrihtajo zadevo.

Resnica ne sme boleti.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

bbobst je izjavil:

Ko ste vlekli dol je bilo pa vse OK. Dajte pustiti ljudi, da zrihtajo zadevo.

Nismo vlekli dol, sem neuporabnik Partisa že od samega začetka. Šalabajzerstvo pa bo vedno kaznovano, sploh ob tako veliki samohvali. Deal with it.

Mato989 ::

SodVina je izjavil:

Pravljice ali ne:
1. Partis je zastonj
2. Partis je za razliko od drugih torrentov slovenski. Drsi skupina mu je dvigovala rating. urejene torrente filmov ready-to-go za povprečnega slovenca pač na piratebayu ne dobiš.

Edina prava alternativa je mojblink, ki pa mu nikoli ni dorasel.

Partis nikakor NI zastojn ampak stane oz. je zastojn tako kot solstvo

Cena za sodelovanje na partisu je ohranjanje razmerja kar pomeni strosek elektrike ko pc laufa in samo uploada recimo
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Gagatronix ::

miko22 je izjavil:

"ZADNJE OVESTILO" je na partisu :D

A je res tako tezko se enkrat prebrati napisano, preden kliknes objavi ? :)) Prav smesni so ze s tem.

avtek ::

Mato989 je izjavil:

SodVina je izjavil:

Pravljice ali ne:
1. Partis je zastonj
2. Partis je za razliko od drugih torrentov slovenski. Drsi skupina mu je dvigovala rating. urejene torrente filmov ready-to-go za povprečnega slovenca pač na piratebayu ne dobiš.

Cena za sodelovanje na partisu je ohranjanje razmerja kar pomeni strosek elektrike ko pc laufa in samo uploada recimo

Sej lahko uploadaš ko downloadaš, ali ti linija pušča samo enosmerni promet?

avtek je izjavil:

Mato989 je izjavil:

SodVina je izjavil:

Pravljice ali ne:
1. Partis je zastonj

Sej lahko uploadaš ko downloadaš, ali ti linija pušča samo enosmerni promet?

Lahko ampak vecinoma i. Ajo ljudje nizi ul kot dl... Torej moras vsaj 5x dalj casa uploadat kot dljat eni tudi 10x...

marjanmb ::

SodVina je izjavil:

Samo pri partis/u je strošek elektrika,:D

facepalm ::

Partis je zastonj samo za hit n run userje.
Za tiste, ki dejansko seedajo pa predstavlja strosek se HW in verjetno visja poloznica za internet. In brez takih userjev, bi tudi HnR userji odsli, saj bi bile hitrosti prenosa porazne.
Tako da, partis zastonj? Je zgolj "meeting place" izmenjave podatkov.

facepalm je izjavil:

Za tiste, ki dejansko seedajo pa predstavlja strosek se HW in verjetno visja poloznica za internet. In brez takih userjev, bi tudi HnR userji odsli, saj bi bile hitrosti prenosa porazne.

Lahko to obrazložiš?

Oseba A ima paket YYY pri Telekomu in ne uporablja portala Partis (izključno gleda programe na TV preko Boxa).
Oseba B ima paket YYY pri Telekomu in uporablja portal Partis (včasih pa gleda tudi programe na TV preko Boxa).

Zakaj bi kdo plačeval več/manj?

marjanmb je izjavil:

SodVina je izjavil:

Samo pri partis/u je strošek elektrika,?? Vse druge strani imajo džabe štrom??
:D

noob96 ::

Jaz sem pred leti naredil par TB fake uploada in sem dobil nekako opozorilo, ampak se mi jebe, ker že 10+ let samo downloadam in ne rabim nič uploadat in imam super ratio hahahha

avtek je izjavil:

facepalm je izjavil:

Lahko to obrazložiš?

Oseba A ima paket YYY pri Telekomu in ne uporablja portala Partis (izključno gleda programe na TV preko Boxa).
Oseba B ima paket YYY pri Telekomu in uporablja portal Partis (včasih pa gleda tudi programe na TV preko Boxa).

Zakaj bi kdo plačeval več/manj?

Osebi A bi v "normalnih" pogojih zadostoval paket z 10mbit UL vendar zaradi p2p sharinga sklene narocnino za drazji paket s 100mbit ul.

Ja to je pa čist preferenca uporabnika, tudi če imaš 1Mbit UL lahko normalno shajaš, ne vem zakaj bi zaradi partisa plačeval boljši internet?

bbobst ::

Mato989 je izjavil:

SodVina je izjavil:

Pravljice ali ne:
1. Partis je zastonj

Strošek elektrike....kaj nekateri prijavljajo. :))
Upam da je to napisano sarkastično.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bbobst ()

avtek je izjavil:

Ja to je pa čist preferenca uporabnika, tudi če imaš 1Mbit UL lahko normalno shajaš, ne vem zakaj bi zaradi partisa plačeval boljši internet?

Ni nujno, da samo zaradi fartisa. Pac za namene p2p sharinga. Iz tega razloga si ljudje postavljajo serverje, najemajo seedboxe itd..
Brez takih uporabnikov bi torrent scena ze zamrla.

strom_15 je izjavil:

marjan bil si odličen uploader in vsekakor bi bilo dobro podati kakšne informacije kje sedaj nalagaš svoje stvari.

mogoče nekaj malega na Videoteka.org

facepalm je izjavil:

avtek je izjavil:

Ni nujno, da samo zaradi fartisa. Pac za namene p2p sharinga. Iz tega razloga si ljudje postavljajo serverje, najemajo seedboxe itd..

Ampak je must postavitev serverja, nabava seedboxa, imeti boljšo linijo? Ni.

Kako pa smo lahko bili potrpežljivi 10 let nazaj, ko smo vsi (velika večina) imeli 1024/128 linijo? Potem pa si prišel na TL ali SCT in si dejansko prvič videl da nekdo oddaja z 10MB/s preko SeedBoxa...
Pač smo bili potrpežljivi in prenašali določene torrente na SloBytes itd in potem samo seedali na omenjenih trackerjih, da smo prišli do kakšnega MB.

Jebiga, noben te ne "sili", da si nabaviš nevem kakšno linijo. Doma imam linijo 20/1, ker je to pač najboljše kar Telekom ponuja, drugega ponudnika pa trenutno zaradi drugih razlogov ne morem imeti. Pa s to linijo brez problema shajam na raznih trackerjih... Patience is key :)

Lahko pa smo veseli, da imamo (ga bomo ponovno imeli) vsaj kakšen tracker, ki nam ponuja slo sinhro, slo podnapise za določene itd itd.

__Devil__ ::

Vidim, da so posodobili sporočilo, naslednji teden ali v roku dveh tednov bo partis mogoče nazaj! So kar hitri, glede na to, da je bilo treba naredit vse na novo. Ps. Partis radio zdaj deluje, vsaj meni ni prej :) Zdaj pa še rabimo samo kakšne pogovore v živo, oddaje, kot na pravem radiju :D

avtek je izjavil:

facepalm je izjavil:

avtek je izjavil:

Ampak je must postavitev serverja, nabava seedboxa, imeti boljšo linijo? Ni.

Kako pa smo lahko bili potrpežljivi 10 let nazaj, ko smo vsi (velika večina) imeli 1024/128 linijo? Potem pa si prišel na TL ali SCT in si dejansko prvič videl da nekdo oddaja z 10MB/s preko SeedBoxa...
Pač smo bili potrpežljivi in prenašali določene torrente na SloBytes itd in potem samo seedali na omenjenih trackerjih, da smo prišli do kakšnega MB.

Jebiga, noben te ne "sili", da si nabaviš nevem kakšno linijo. Doma imam linijo 20/1, ker je to pač najboljše kar Telekom ponuja, drugega ponudnika pa trenutno zaradi drugih razlogov ne morem imeti. Pa s to linijo brez problema shajam na raznih trackerjih... Patience is key :)

Lahko pa smo veseli, da imamo (ga bomo ponovno imeli) vsaj kakšen tracker, ki nam ponuja slo sinhro, slo podnapise za določene itd itd.

Pa kdo govori o "must have" zadevah?
Govorim o ljudeh oz uporabnikih, ki drzijo fartis na nogah in niso del osebja.
Brez takih entuziastov bi scena pocasi zamrla.
Tukaj se govori o fartisu, kot da je od boga poslan, pozablja pa se, da stoji na plecih uploaderjev in userjev, ki si izmenjujejo podatke NA LASTNE STROSKE in odgovornost.
Fartis je le portal, kjer so se ti userji zbrali.

Vcasih so bili filmi po 700mb, igrice pod 1gb.
Bi te rad videl sedaj v koliksnem casu bi pobral 50-100gb igrico ali 5gb+ film z 1Mbit/128Kbit linijo. Da niti ne omenjam o seedanju do 1:1. Patience is key, right?

Me zanima kaj na tem svetu ti dejansko je "zastonj"? Zame je zastonj, internet moram tako ali tako plačevati, če želim "normalno" živeti. Računalnik je pa tudi fajn da prižgem, si kaj preberem, prebrskam (v tistem času pa prenesem kak film).

Res ne razumem zakaj toliko grajanja glede Partisa (pa ne rečem da s tvoje strani)? Saj, če komu ni všeč ga enostavno ne uporablja in dismissa to temo :)
Jaz si res ne predstavljam kje drugje bi dobil razne slo-sinhro filme, risanke itd zastonj? (ZASTONJ ni pravilen izraz, CENEJE je pravilnejši).

eTheBlack ::

Folk resno jamra, da Partis ni zastonj, ker ti eletriko plačuješ? Eni pa res nimate boljšega dela za delat, kakor pa pisanje neumnosti

noob96 je izjavil:

Jaz sem pred leti naredil par TB fake uploada in sem dobil nekako opozorilo, ampak se mi jebe, ker že 10+ let samo downloadam in ne rabim nič uploadat in imam super ratio hahahha

Hit'n'Run ne delujo tako. Gleda se na posamezni torrent.

Če si naredil par TB uploada, si dobil kar veliko opozorilo, ne samo "nekakšno". Ali zdaj Partis Osebje gleda na to ali ne, je pa tudi drugo vprašanje.

celje ::

lahko vsi skupaj recemo samo hvala partisu. ostali, ki (kao) nikoli niso uporabljali in nimajo namena pa recem samo lahko ??.
tipicne slo buce, skodozeljnost in pljuvanje.

meni je partis za obcasne zadeve prav "prirocen".

za vse ostalo je tu mastercard

Wega2 ::

No, jaz nimam tako dobrih izkušenj s Partis osebjem. Moje razmerje je (bilo) zelo visoko saj sem uporabnik2 še iz časov ko so šli z blinkom narazen, pa še prej. ZAdnje čase so me začele motiti pop up reklame. Same po sebi me popup oglasi ne motijo, samo tu je šlo izključno za prevarantske, zavajajoče in po mojem mnenju skoraj nelegalne oglase. Saj veste: poglejte zakaj kako je obogatel Jonas, tragedija v družini Damjana Murka, kuponi za hofer, lidl, vse živo, novi iphone, kako obogateti, priložnost za lahek zaslužek...
In vsak klik na oglas je fake, napeljevanje k goljufivim SMS klubom, lažni Jonasi, lažni Murkoti in Hofri. Izkoriščanje naivnih uporabnikov, neizkušenih uporabnikov (si kar predstavljam obiskovalko iz FB skupine "Mamice opremljajo", će sem malo zloben), ikoriščajo tisto najnižje prevarantstvo ciganov iz lunaparka*.

In sem jim pisal na forum. Vljudno, nič napadalno, da pač, lej, morda bi pa le malo popazili kakšne oglase imajo...
Kaj hujšega!! Uporabi AddBlocker, če ti kaj ni všeč, pojdi drugam, če ti kaj ni všeč... Ko sem poskušal razložiti da ne gre zame, ampak heh, za ok, zavedam se ironije**, moralno odgovornost.. so me zaklenili. Konec debate. Po moje če bi še naprej žnaril bi mi še ratio zbrisali.

Skratka, niso to dobri strici, vsi skupaj smo ena taka velika vesela družina, oni nam omogočajo multimedio, mi pa "plačujemo" z uploadom. Plačuje(m/j)o kliki na prevarantske oglase, tiste najbolj pritlehne. LAhko si mislim, da so bili oglasi v XXX oddelku še bolj nategunski (saj ne da bi kdaj zašel tja ;)). Ali pa tisti v oddelku "za otroke"? Za Mamice opremljajo...

opomba1 (*) s "Cigani iz lunaparka" imam v mislih tiste prevare s tremi pokrovčki in kamnčkom pod njimi. Naloga "ovce" je bila, da po rokohitrskem mešanju treh pokrovčkov ugane kje je pod katerim je kamenček, in dobi nagrado. Fora je bila v tem, da so najprej namestili sodelavca, navidezno ovco, ki je ugibal in kar dobro služil. S tem so namamili naključne opazovalce in so pravo "ovco" ostrigli do golega. (Več podobnega v knjigi B. Gradišnik Igre volčje in ovčje)

op.2?** Zavedam se ironije, saj - bodimo pošteni. Na partis smo hodili krast in nič drugega. Vsi ostali izgovori so larifari. Včasih so bile lokalne videoteke z piratskimi kopijami, piratske strani z ukradenimi igricami na CDjih in DVDjih, sedaj je pa pač piratska stran s torenti. Vsi malo skomigamo z rameni češ, da ne delamo nič narobe, ampak ja, delamo narobe. Gledamo nekaj zastonj, ukradeno in noben izgovor ne pomaga. Lahko trdimo, da bi mi že kupili če bi lahko, pa še ni na razpolago, pa saj se njim (studio, hollywood, glasbena industrija...) nič ne pozna izkoriščevalci požrešni, sam na profit mislijo, pa še cel kup drugih izgovorov, ampak - nič ne spremeni dejstva, da v bistvu krademo. Tako da je potem tu trkanje na vest Partisa, da so prevarantski oglasi nemoralni res malo manj na mestu.

Aja, tisti, ki se nekako tolažite z dejstvom, da tudi seedate ne pa samo downloadatein "je potem OK", naj vaz odtolažim da je ravno obratno. Nekoč sem se spravil mojo zbirko CD -jev digitalizirati. Vsi CDji so bili moji, plačal sem jih, če jih sedaj pretvaarjam na drug, bolj praktični medij (MP3, ključek ipd) ni s tem menda nič narobe? Partis uporabljam pač kot eno tako orodje, ki mi na zares enostaven način pretvarja CD v mp3. Vse komade, ki jih bom downloadal sem palčal in so za mojo uporabo. Pa sem vprašal strokovnjaka na tem področju, ki mi je pojasnil... Ja. Vse ok. Ampak ne bi smel uploadat.

eTheBlack je izjavil:

Folk resno jamra, da Partis ni zastonj, ker ti eletriko plačuješ? Eni pa res nimate boljšega dela za delat, kakor pa pisanje neumnosti

noob96 je izjavil:

Hit'n'Run ne delujo tako. Gleda se na posamezni torrent.

Če si naredil par TB uploada, si dobil kar veliko opozorilo, ne samo "nekakšno". Ali zdaj Partis Osebje gleda na to ali ne, je pa tudi drugo vprašanje.

Kakorkoli je, bistveno je da PARTIS ni zastojn, tako kot tudi osnovna šola ni ZASTOJN ampak ti jo plačamo davkoplačevalci itd...

darkolord ::

Po tvoje tudi če ti zdej nekdo pozvoni na vratih in je pred vrati pica, ni "ZASTOJN", ker boš plačal elektriko za zvonec; pa luč, ker ne moreš jesti v temi; pa zobe si moraš umit z zobno pasto, ki si jo KUPIL; pa bištek moraš oprat z vodo; pa škatlo moraš nest v smeti (porabljaš copate); pa plačat odvoz smeti.

Če pa ni zastonj, pol pa pff, bi pa lahko bil še pršut gor, ane.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

Ma sej se nima smisla dajat glede tega.
Pac partis ni (bil) dobrodelna ustanova in to je to.
Govoriti, da je komurkoli kaj "nudil zastonj" je neumnost.
Ce se poberejo super, alternative pridejo vedno prav. Ce ne, pa bodo sli uploaderji (ter z njimi uporabniki) drugam.

dvihtelic ::

drugam? Kam pa?

Vprasaj uploaderje:)
Jaz sem izven p2p scene cca 12 let. Partis sem uporabljal preko kolegovega accounta, ce sem rabil kaj eksotike (slo material) :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: facepalm ()

Meni je škoda, ker je dostikrat prav prišel za otroke-slo sinh.

dvihtelic je izjavil:

Kaj ce bi jim dal gledat v original jeziku? Mislis, da se s casom ne bi naucili npr anglesko?
Dolgorocno bi jim naredil uslugo

D3m ::

Nope.
|HP EliteBook|R5 6650U|

ok, samo drugih ne poznam kaj dosti

donvito ::

facepalm je izjavil:

dvihtelic je izjavil:

Kaj ce bi jim dal gledat v original jeziku? Mislis, da se s casom ne bi naucili npr anglesko?

Ali pa slovenščino kot jezik kar ukinemo, pa je to to. :P

RoccoC ::

Nobene škode

AštiriL ::

> Pac partis ni (bil) dobrodelna ustanova in to je to.
> Govoriti, da je komurkoli kaj "nudil zastonj" je neumnost.
To ^^
Njihov business model je bil kraja avtorsko zaščitene vsebine in razpečevanje tega z reklamami vred.
Ko pa je šlo za njihovo intelektualno lastnino, so pa grozili uporabnikom in celo postavljali POGOJE UPORABE na ilegalno stran. Pfuj.
"Vsak poskus kopiranja strani ali njenih delov se kaznuje s kastracijo kršitelja"
100 vrstic shitty rubyja in že si mislijo, da so glavni slovenski hekerji (;
Ostani 127.0.0.1, ko si 0.0.0.0, nosi 255.255.255.255.

Gagatronix ::

> 100 vrstic shitty rubyja

Ki ga niti sami niso spisali. :))

donvito je izjavil:

facepalm je izjavil:

dvihtelic je izjavil:

Otroci so se zmozni nauciti vec jezikov hkrati. Slovenscino poslusajo in uporabljajo doma, v soli, med vrstniki. Zakaj bi jih "posiljeval" se s slosinh?
Tisti kateri smo odrascali ob ita televiziji, nas vecina obvlada ita jezik ze od malih nog.
Slovensko (razen LJ naglasovanja) pa ne znamo nic slabse.

donvito ::

facepalm je izjavil:

donvito je izjavil:

facepalm je izjavil:

dvihtelic je izjavil:

Otroci so se zmozni nauciti vec jezikov hkrati. Slovenscino poslusajo in uporabljajo doma, v soli, med vrstniki. Zakaj bi jih "posiljeval" se s slosinh?
Tisti kateri smo odrascali ob ita televiziji, nas vecina obvlada ita jezik ze od malih nog.

Se pravi, jih v nemčiji posiljujejo, ko imajo filme sinhronizirane.

c3p0 ::

To, da je vse sinhronizirano (ali monotono brano preko originalnega zvoka - npr. Rusi, Poljaki) je prej pravilo, kot izjema.

Vuli ::

facepalm je izjavil:

donvito je izjavil:

facepalm je izjavil:

dvihtelic je izjavil:

res je.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

mailer ::

donvito je izjavil:

facepalm je izjavil:

donvito je izjavil:

facepalm je izjavil:

dvihtelic je izjavil:

In ne samo to. Vmes so še izgubljeni prevodi, cenzura, zmaličenje zvoka. Si predstavljaš, da ti en Klaus iz Flensburga reče "I'll be back"?
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

mancini ::

Partis je onemogocen ze dober mesec in imajo probleme, ok.
Zanimivo pa da Blink v tem mesecu ni uspel izkoristiti priloznosti in imajo ponudbo se vedno nizko. A se jim ne da ali ne znajo/zmorejo.
Ok prej so imeli do 10 torentov na dan, zdaj pa 30. Prenosov pa prakticno ni.
In ko bo Partis nazaj bodo spet tam kjer do bili, kar je zalostno

donvito je izjavil:

Ne poznam situacije v D, poznam pa v IT.
Tudi tam imajo vse sinhronizirano in so zelo podobni Francozom. Kamor grejo, govorijo svoj jezik in ne jebejo drugega. Razlog pa ni patriotizem temvec neznanje.

shadeX ::

mancini je izjavil:

Partis je onemogocen ze dober mesec in imajo probleme, ok.
Zanimivo pa da Blink v tem mesecu ni uspel izkoristiti priloznosti in imajo ponudbo se vedno nizko. A se jim ne da ali ne znajo/zmorejo.
Ok prej so imeli do 10 torentov na dan, zdaj pa 30. Prenosov pa prakticno ni.
In ko bo Partis nazaj bodo spet tam kjer do bili, kar je zalostno

Težka vstopna točka za se registirat. Določeni maili sploh ne primejo, vsaj moj hotmail ne. Naprej pa nisem šel. Očitno je tole bolj zaprt community.

klemenpa ::

Kakšne nebuloze lahko prebereš v tej temi... elektrika kot "cena uporabe partisa" pa 10mbit-na linija v 2021 :)) sem kar nehal brati, eni ste res premaknjeni

klemenpa je izjavil:

Kakšne nebuloze lahko prebereš v tej temi... elektrika kot "cena uporabe partisa" pa 10mbit-na linija v 2021 :)) sem kar nehal brati, eni ste res premaknjeni

Brez veze da karkoli preberes, ce ne razumes prebranega.

111111111111 ::

klemenpa je izjavil:

10mb je večina manjših mest, ker se ni optika napeljevala in so še vedno da Adsl-ih.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Meiniken ::

Reporting in with 10/1 :)) Zame je praktično vsak večji torrent hit and run, ker ni pogojev da seedam 50gb. Vraga, še dl-at mi je problem, ker je vse tolk velko, pc pa čez noč tud raje ugasnem.

Na partisu sem pa tud že dobil obvestilo za hit and run par let nazaj :8)

floyd1 ::

- Veliki torrenti so na partis načeloma freeleech. Če ga potem seedaš še nekaj? tednov, ne bo "sankcij", pa čeprav ne prideš niti blizu 1:1.

- pri malem UL je vse, kar lahko narediš, da ti bittorrent dela več časa. Namenska mašina z malo porabo štroma (rpi, nas...) in 24/7 delovanjem BT je v tem primeru super rešitev.

Reporting in with 10/1

Optiko imam prek ceste, a zaenkrat nobene možnosti, da mi jo spravijo v hišo. Nekoč morda... Morajo menda zamenjati pol omarice na ulici, sedaj je za koax.
««
48 / 70
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Slovenski torrent tracker

Oddelek: Omrežja in internet
2632801 (25486) Mavrik

Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
456261229 (110432) metalcamp1
»

Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
6018717 (12792) BorutK-73

Več podobnih tem