Forum » Programska oprema » mikrofon ne daje znakov življenja
mikrofon ne daje znakov življenja
mihax00 ::
imam novo plato M2N-E in ne znan zrihtat oz. usposobit mikrofona ki pa preverjeno deluje (drug sistem). Na svoji plati sem probal že dva različna mikrofona ki oba drugje delujeta
zvočna je integrirana na plato in od namestitvi gonilnikov se mi je naložil program za zvok "SoundMAX" v katerem sem že probal vse možne nastavitve in brez uspeha.
mikrofon je nameščen v pravilno luknjo kar mi zatrjuje tudi ta program. Ob vključitvi kabla mi je napisalo da je mikrofon pravilno skonfiguriran.
Ampak ne daje znakov življenja :/
ima kdo podobne probleme s to plato ali kaj podobnega oz. sem na kaj spregledal
pls help :)
zvočna je integrirana na plato in od namestitvi gonilnikov se mi je naložil program za zvok "SoundMAX" v katerem sem že probal vse možne nastavitve in brez uspeha.
mikrofon je nameščen v pravilno luknjo kar mi zatrjuje tudi ta program. Ob vključitvi kabla mi je napisalo da je mikrofon pravilno skonfiguriran.
Ampak ne daje znakov življenja :/
ima kdo podobne probleme s to plato ali kaj podobnega oz. sem na kaj spregledal
pls help :)
- spremenil: mihax00 ()
zcetrt ::
Kaj pravijo pa windows nastavitve? Pod Line in si poskusil? Kajti na pogled zgledajo nastavitve v redu.
4.
Nanthiel ::
Jaz priporočam da greš pod: Start->Control Panel->Sound and Audio Devices->...
Pod "Device volume" delom okna stisneš na edini gumb, "Advanced...", v oknu ki se pokaže greš zgoraj na Options, ter vse odkljukaš. Nato vse kvadratke "mute" vgasneš.
Pod "Device volume" delom okna stisneš na edini gumb, "Advanced...", v oknu ki se pokaže greš zgoraj na Options, ter vse odkljukaš. Nato vse kvadratke "mute" vgasneš.
zcetrt ::
V control panel imaš pri "sounds and audio devices" možnost izbire strojne opreme, ki bo uporabljena za snemanje. Je am izbrana željena kartica (da ni kakšen modem...)?
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG TV in Lenovo PCOddelek: Zvok in slika | 1871 (1550) | matonson |
» | cod4 ne deluje:(( help!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3781 (1840) | kiki95 |
» | Program za snemnje :namizja,igre...???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1228) | Zero001 |
» | [XP] soundOddelek: Operacijski sistemi | 1779 (1707) | 'FireSTORM' |
» | Mikrfofon ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 972 (845) | kr en |