Forum » Strojna oprema » Nvidia 5600FX Gainward 256MB
Nvidia 5600FX Gainward 256MB
NeMeBasat` ::
Vem da je kartica za v muzej samo vseeno meni je prirasla k srcu. Imma sledečo težavo. Original ventilator ki hladi procesor je izdahno v najlepših letih. Nabavil sem novega ne originalnega ampak od revolteca ki je pasal na kartico. Tu pa so se začele težave. Če zaženem katero igro je grafika kockasta slika zginja, po nekaj dnevnem delu računalnika se pojavijo packe na monitorju. Verjetno je težava v hlajenju. Kje bi lahko nabavil original ventilator za kartico. Hvala za nasvet. Sicer pa bo potrebno po novo.
Lepe praznike vse naj v letu 2007.
LP Bojan
Lepe praznike vse naj v letu 2007.
LP Bojan
ŠŠto Bager Ne Možže, Ja Lopatom.....
Matevy ::
Dvomim da je problem v tem da je hlajenje prešvoh in tudi če bi zamenjal z original hladilnikom verjetno ne bi bilo nič drugače. Verjetno je problem v tem da si kartico med menjavo hladilnika (lažje) fizično poškodoval. Poglej okoli lukenj če si slučajno ponesreči odbil kakšen uporček ali kaj podobnega (majhnega - SMD) ali pa okrušil jedro mogoče. Če ni nič videti pol probi dat kartico vn pa spihat AGP režo in spucat kontakte na grafični in nazadnje probaj še inštalirat druge gonilnike (tastare prej odstrani iz sistema) pol pa men zmanjka idej
p.s. Enkrat sem ponesreči med menjavo hladilnika odbil en SMD kondenzator in kartica je začela zelo čudno delovat - razne sence in artefakti potem pa je dokončno odpovedala
p.s. Enkrat sem ponesreči med menjavo hladilnika odbil en SMD kondenzator in kartica je začela zelo čudno delovat - razne sence in artefakti potem pa je dokončno odpovedala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matevy ()
dejansan ::
poglej, če je dober stik med gpu-jem in hladilnikom
drugače bo pa verjetno ta od Matevža varianta
drugače bo pa verjetno ta od Matevža varianta
dejansan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sapphire 7970 3 GB - ne delujeOddelek: Strojna oprema | 2067 (1323) | konspirator |
» | Kako ohladiti x1950xt?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2043 (1611) | Svizec69 |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14329 (8308) | Buldožer |
» | Hlajenje GeForca 6600GT AGPOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2704 (1916) | m.i.h.a. |
» | TT Silent Tower ali Zalman CNP6000-Cu (cilj je tišina)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1992 (1451) | js |