Forum » Loža » napoleon
napoleon
Klemenn ::
za domačo nalogo sem dobil narediti plakat o napoleonu dejte mi kakšne linke iz česar bi to lahko črpal........... aja rabu bi kakšne veliko sliko od njega slab meter malo manj
Klemenn ::
na več straneh........si že slišu................................. sej važen bo namen pa seveda ocena.ajde še kej dejte naslove...........
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemenn ()
R0K ::
cyer^3d ::
pa ne pozabi dati ta citat pod njegovo sliko:
"What, sir? You would make a ship sail against the wind and currents by lighting a bonfire under her decks? I pray you excuse me. I have no time to listen to such nonsense."
Napoleon Bonaparte to Robert Fulton,
upon hearing of the latter's plans for a steam-powered engine.
"What, sir? You would make a ship sail against the wind and currents by lighting a bonfire under her decks? I pray you excuse me. I have no time to listen to such nonsense."
Napoleon Bonaparte to Robert Fulton,
upon hearing of the latter's plans for a steam-powered engine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ZOTAC ZBOX CI320 - problem s predvajanjem 1080pOddelek: Zvok in slika | 1083 (985) | Tammih |
» | Sprememba na večih html stranehOddelek: Pomoč in nasveti | 889 (808) | forca |
» | AMD in množilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1618 (1299) | BC3 |
» | Kje za vraga so nastavitve za Kyro??Oddelek: Pomoč in nasveti | 830 (784) | o |
» | ZAKAJ LINK Z GEOCITISA NE DELA?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (1027) | miranpozar |