» »

Vaš nasvet???

Vaš nasvet???

bxxx ::

Hello!!!

No kot že naslov teme omenja, bi rabil Vaš nasvet...

In sicer v kratkem nameravam posodobiti računalnik. Namen pa je nabavit matično, procesor, disk ter Ram... Načeloma naj bi biu to AMD sistem ostalo pa ni pogojeno... Tak da Vas prosim če mi malo svetujete...
Aja proračun pa je nekje 100K do max 110K...

No upam da sem podal vse informacije, tak da razpišite se....

Lp Bxxx

Oddin ::

Malo denarja, malo muzike. Poskusi z rabljeno robo, ker se včasih da dobiti odličen HW. V tem trenutku se mi zdi Intel boljši nakup. Vse je pa odvisno od tega, kaj boš z računalnikom počel in koliko časa ga imaš namen imeti.

lp

kr je pa je

Jan987 ::

Zdej če boš menal samo zgoraj naštete komponente bi bilo pametno povedat še kakšno grafično imaš. Če pa nameravaš nabavit celoten komp, potem pa res nimaš največje izbire. V tem cenovnem razredu da je AMD še vedno boljši, ker če bi tukaj notri tlačil core 2 duo bi dal smo za procesor in eno solidno plato skor celotno vsoto denarja, pentiuma pa se v nobenem primeri ne splača kupovat.

bxxx ::

Hmmm...

Grafična je pa x1300pro na pcie vodilu... no glede plate pa sem razmišljal v smeri asus m2n-e... a je to sodildna plata???

lp bxxx

Goldee ::

Odlična plošča je. AM2 slot ti omogoča vgradnjo enojedrnega oziroma dvojedrnega procesorja. Jo imam sam doma in sem zelo zadovoljen. Pa navija se tudi lepo. Baje ima probleme z nekaterimi rami, ampak meni dela vse lepo in prav.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

batista ::

Mislim da se ti tole splača uzet. Pa še en disk za 20k zravn.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik za 600e

Oddelek: Kaj kupiti
161321 (1062) mirancar
»

Nov procesor (strani: 1 2 )

547787 (6401) PNG
»

Nove komponente - best price/performance?

473547 (2677) TOP
»

Gamerski računalnik za 1200 € (strani: 1 2 )

657153 (5395) solatko
»

Problem z zagonom

Oddelek: Strojna oprema
111156 (1098) 'FireSTORM'

Več podobnih tem