Forum » Omrežja in internet » (Ne)prenos podatkov po wlan-u
(Ne)prenos podatkov po wlan-u
Buldožer ::
Imam problem z javnim wlan omrežjem na našem faxu(EF). E61 mi najde omrežje, ko pa hočem preko njega iti na net ne pride do pretoka podatkov. Zadeva ni od eduroam, ampak odprto javno omrežje. Naj povem še, da se doma preko brezžičnega ruterja povežem brez problema in vse deluje.
Več glav več ve. No, ni nujno!
salesky ::
Ja pa si siguren da je tisto priključeno na net? DA nisi ti povezan na kak prenosnik in hočeš dostopat na net. A ostalim dela če se povežejo na to omrežje?
Da ostalim dela. Povezujemo pa se itak vsi na isto omrežje. Zdej sem izvedel kje naj bi bila tehnična pomoč na faxu, tako da se bom v kratkem obrnu na njih. Kakšni predlogi so še vedno dobrodošli.
Gwanaroth ::
Imaš na wlan karti nastavljeno, da pridobi IP od DHCPja ?
Lights often keep secret hypnosis..
Imam Nokio e61, tako da kartice nimam, take nastavitve pa na telefonu tudi nisem našel.
jukoz ::
Ta teleon ma symbian60v3?
Če ja naredi tako:
V menju pejt na Tools -> Settings -> Connection -> Access points
Daj mu Options -> New access point -> Use default settings in mu pol ročno nastavi AP. Seveda ga shrani.
Ko se boš povezoval pa izberi iz liste znanih APjev.
Če ja naredi tako:
V menju pejt na Tools -> Settings -> Connection -> Access points
Daj mu Options -> New access point -> Use default settings in mu pol ročno nastavi AP. Seveda ga shrani.
Ko se boš povezoval pa izberi iz liste znanih APjev.
Ma s60 v3 in sem probal tud že to pa mi ne pomaga, je isto kot če dam išči omrežje pa ga tam izberem.
jukoz ::
Moj se ne priveže gor če ga nimam določenega v access points. Mi najde mrežo, povezat se pa ne more...
Najboljš da zatežiš adminom, ziher ma kdo tak telefon in bo vedu kako zrihtat zadevo.
Najboljš da zatežiš adminom, ziher ma kdo tak telefon in bo vedu kako zrihtat zadevo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preko simobil -androida ne pridem do domacega serverjaOddelek: Omrežja in internet | 1258 (852) | mih@ |
» | Domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2327 (2094) | Voluharr |
» | Za vse tiste, ki ne veste kaj je to WDS ...Oddelek: Omrežja in internet | 5989 (3372) | Malajlo |
» | internet in siol tv do sosednje hiše (50 metrov)Oddelek: Omrežja in internet | 4772 (4364) | Tilen |
» | wireless mrežaOddelek: Kaj kupiti | 3043 (2251) | pujsek_ |