Forum » Pomoč in nasveti » Prestigio Nobile157 šteka
Prestigio Nobile157 šteka
slatncan ::
lep pozdrav!
prosil bi za eno pomoč preden znorim zarad prenosnika in in preden ga dam na servis in ostanem brez njega za kak mesec!
Torej imam prenosnik Prestigio Nobile 157, 1.6 Centrino, 512mb, 60g. Zadna 2-3 mesece mam en problem, in sicer, Če imam jaz prenosnik na Minimal Power Management, dela lepo, čim ga pa prestavim na Always On, začne močno ventilirat, se gret, in štekat, prekomerno gretje se pojavi tut pri zagonu kakšne od iger. Pred 3 meseci sem lahko brez problema igral igro par ur skupaj, pol pa je kr naenkrat začel se pregrevat, in po 5ih minutah igre, je začela štekat.
Ka mi svetujete?bi se dalo kako doma odpraviti problem, sicer je pod garancijo računalnik, ampak mi ni za brez njega bit 3tedne-1mesca!
hvaležen bi biu za kakršnokoli informacijo!
lp, slatncan
prosil bi za eno pomoč preden znorim zarad prenosnika in in preden ga dam na servis in ostanem brez njega za kak mesec!
Torej imam prenosnik Prestigio Nobile 157, 1.6 Centrino, 512mb, 60g. Zadna 2-3 mesece mam en problem, in sicer, Če imam jaz prenosnik na Minimal Power Management, dela lepo, čim ga pa prestavim na Always On, začne močno ventilirat, se gret, in štekat, prekomerno gretje se pojavi tut pri zagonu kakšne od iger. Pred 3 meseci sem lahko brez problema igral igro par ur skupaj, pol pa je kr naenkrat začel se pregrevat, in po 5ih minutah igre, je začela štekat.
Ka mi svetujete?bi se dalo kako doma odpraviti problem, sicer je pod garancijo računalnik, ampak mi ni za brez njega bit 3tedne-1mesca!
hvaležen bi biu za kakršnokoli informacijo!
lp, slatncan
bmandelj ::
a si pogledal ce je slucajno ventilator za procesor umazan in zrak ne krozi tako kot bi moral
ko mas na minimal power procesor deluje pocasneje in se ne greje tako zelo, ko pa daj na ful power gre pa proc na max hitrost se zacne bolj gret in ga zapacan ventilator ne more hladit
LP Brane
ko mas na minimal power procesor deluje pocasneje in se ne greje tako zelo, ko pa daj na ful power gre pa proc na max hitrost se zacne bolj gret in ga zapacan ventilator ne more hladit
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T5600 na prenizkem taktu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1212 (1141) | Valvoline |
» | Kako nastimat autozagon programa pri startu winsow?Oddelek: Pomoč in nasveti | 763 (720) | jan01 |
» | Cool and QuietOddelek: Strojna oprema | 983 (874) | Baxxxter |
» | vklop Cool'n'Quiet tehnologijeOddelek: Strojna oprema | 2933 (2094) | Azrael |
» | Cool `n` Quiet Control in AMD 64Oddelek: Pomoč in nasveti | 2981 (1732) | Racunalnik |