Forum » Hlajenje in modifikacije » Kateri hladilnik kupiti?
Kateri hladilnik kupiti?
matej888 ::
Jaz bi pa rad vedel kateri hladilni sistem bi bil najbolj primeren/tih za mojega Athlona XP 2800+ na ASUS A7N8X DELUXE (Socket A 462) maticni plosci. Trenutni ventilatorcek je preglasen (ze od vsega zacetka), tako da ce hocem da mi vsaj kolikor toliko hladi, se mora vrteti na full. Najbolj zadovoljen bi bil z kako Heatpipe varianto. Pa nadomestni hladilni sistem za grafiko PowerColor ATI9600 256Mb AGP. In pa seveda kje pri nas bi zadeve dobil (JAE, ipd.?)
Hvala za morebitne odgovore.
Hvala za morebitne odgovore.
Tech-freak
- premaknil iz Kaj kupiti: kuglvinkl ()
bajker ::
Procesor (glede zgoraj omenjenega Zalmana preveri, če gre gor in se ne zadane v kakšno komponento v okolici podnožja)
Toomy ::
Zadeval se po mojem nebo nikjer. Problem bo edino če bo napajalnik napoti. Nevem kakšno ohišje maš pa kakšna razdalja. Daj malo vzemi kakšen meter v roke pa malo pomeri. Drgač pr drugi opciji pa morš zraven dokupit še ventilator. Aja pa ta cooler za grafično je prvič malo zajebano gor dajat :). Jaz sem se kar malo matral ...
matej888 ::
Ze narocil. Kar se prostora ohisja tice pa mislim da ne bi smelo bit problemov, ker bom tako ali tako izdelal sam ohisje po mojih potrebah - nestandardne oblike.
Sicer je pa neverjetno kako hitro zastarajo PC-ji, ce pomislim da sem ga pred 2 leti sestavljal skupaj in jemal kar se da spica komponente, jih dobil super poceni zaradi prijatelja ki je lastnik trgovine v Trstu, sedaj pa so taki PC-ji (po sedanjih kriterijih) skoraj prazgodovinski....
Vseeno pa hvala za nasvete in se priporocam za kdaj drugic.
matej
Sicer je pa neverjetno kako hitro zastarajo PC-ji, ce pomislim da sem ga pred 2 leti sestavljal skupaj in jemal kar se da spica komponente, jih dobil super poceni zaradi prijatelja ki je lastnik trgovine v Trstu, sedaj pa so taki PC-ji (po sedanjih kriterijih) skoraj prazgodovinski....
Vseeno pa hvala za nasvete in se priporocam za kdaj drugic.
matej
Tech-freak
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere 120 in 92 mm ventilatorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1710 (1502) | bajker |
» | Hlajenje z 0dBOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2099 (1442) | Brvar |
» | Katere 120 mm ventilatorjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1899 (1655) | Kato |
» | kaj si misliteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1538 (1328) | darq7 |
» | Hladilnik za axp2500+Oddelek: Kaj kupiti | 1438 (1405) | AndrewSmith |