Forum » Programska oprema » Nov računalnik problem
Nov računalnik problem
dean444 ::
Kupil sem nov računalnik
Matična ASUS P5LD2 SE
Procesor Intel pentium 4 , 3.2
Disk WD 160 GB Sata
Grafična Gigabayte Geforce7300GT.
Prvi problem ki sem ga imel da nisem mogel notri obdržati ATA diska WD 80GB, prav tako mi niso dali notri CD-rom snemalnik. Dali so mi le DVD pekač. Kao plata podpira sata priključke in dva ata, sam če se priklopi še drugi ata se pojavijo težave- kdo ve se to da odpravit.
In druga težava- vsakič ko zaženem račuanlnik se mi se na spodnji vrstici pojavi klicaj v rumenem klicaju
Klicaj in pol piše več kliknite na to sporočilo
SLI prikaz z več grafičnimi procesorji je bil spremenjen v neodvisen prikaz z več grafičnimi procesorji ker je bila ena od SLI grafičnih kartic odstranjena
SLI prikaz z več grafičnimi procesorji zahteva dve ali več grafičnih kartic.
Kako se znebiti tega sporočila, da mi ga ne javlja vsakič ko zaženem Winse.
Matična ASUS P5LD2 SE
Procesor Intel pentium 4 , 3.2
Disk WD 160 GB Sata
Grafična Gigabayte Geforce7300GT.
Prvi problem ki sem ga imel da nisem mogel notri obdržati ATA diska WD 80GB, prav tako mi niso dali notri CD-rom snemalnik. Dali so mi le DVD pekač. Kao plata podpira sata priključke in dva ata, sam če se priklopi še drugi ata se pojavijo težave- kdo ve se to da odpravit.
In druga težava- vsakič ko zaženem račuanlnik se mi se na spodnji vrstici pojavi klicaj v rumenem klicaju
Klicaj in pol piše več kliknite na to sporočilo
SLI prikaz z več grafičnimi procesorji je bil spremenjen v neodvisen prikaz z več grafičnimi procesorji ker je bila ena od SLI grafičnih kartic odstranjena
Kako se znebiti tega sporočila, da mi ga ne javlja vsakič ko zaženem Winse.
xy
dualband ::
Meni se tudi vedno ob zagonu win prikazuje oblaček desno spodaj isto z takem sporočilom
SLI prikaz z več grafičnimi procesorji je bil spremenjen v neodvisen prikaz z več grafičnimi procesorji,ker je bila ena od SLI grafičnih kartic odstranjena.
plata asus m2n-e
proc athlon x2 3800xp
grafična geforce 7300gs
računalnik je formatiran in na novo naloženi windowsi in driverji in se vedno prikazuje ta sporočilo, ali kdo ve kako izklopit to?
lep pozdrav
SLI prikaz z več grafičnimi procesorji je bil spremenjen v neodvisen prikaz z več grafičnimi procesorji,ker je bila ena od SLI grafičnih kartic odstranjena.
plata asus m2n-e
proc athlon x2 3800xp
grafična geforce 7300gs
računalnik je formatiran in na novo naloženi windowsi in driverji in se vedno prikazuje ta sporočilo, ali kdo ve kako izklopit to?
lep pozdrav
dejansan ::
prav tako mi niso dali notri CD-rom snemalnik. Dali so mi le DVD pekač, kaj si hotel s tem povedati, vesel bodi
kar se tiče diska in dvd enote na istem ide - ju, se da, disk naj bo npr. master, dvd pa slave ali pa naj bosta oba nastavljena na cable select
kar se tiče sporočila od nvidie je bilo že parkrat napisano, malo poglejta, drugače pa naložita zadnje driverje, jaz z njimi nimam teh problemov
kar se tiče diska in dvd enote na istem ide - ju, se da, disk naj bo npr. master, dvd pa slave ali pa naj bosta oba nastavljena na cable select
kar se tiče sporočila od nvidie je bilo že parkrat napisano, malo poglejta, drugače pa naložita zadnje driverje, jaz z njimi nimam teh problemov
dejansan
bokra ::
Žal mi je ker nanovo obujam to staro temo.
Uporabljam Win XP sp3 in graf.kartico Geforce 7300 GT
Tudi po obnovitvi Win XP se mi ob vsakem zagonu računalnika pokaže oblaček z besedilom:
Če kliknem na oblaček, se mi odpre spletna stran podjetja Nvidia.
Mi lahko kdo pomaga z nasvetom, kako izklopiti ta prikaz.
Hvala.
Uporabljam Win XP sp3 in graf.kartico Geforce 7300 GT
Tudi po obnovitvi Win XP se mi ob vsakem zagonu računalnika pokaže oblaček z besedilom:
Če kliknem na oblaček, se mi odpre spletna stran podjetja Nvidia.
Mi lahko kdo pomaga z nasvetom, kako izklopiti ta prikaz.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podpora SLI prihaja v AMD-jeva čipovjaOddelek: Novice / Matične plošče | 4214 (3718) | Jst |
» | Nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2606 (2524) | mtosev |
» | nov compOddelek: Kaj kupiti | 1458 (1308) | aco111 |
» | RAčunalnik za domačo video obdelavo!Oddelek: Kaj kupiti | 1114 (938) | opeter |
» | NVidia predstavila GeForce 7950 GX2Oddelek: Novice / Grafične kartice | 4763 (3923) | klemen22 |