Forum » Elektrotehnika in elektronika » Elektrika trese
Elektrika trese
Doman ::
Pozdravljani!
Imam zelo nenavaden problem. Na vikendu me vsakič ko se tuširam strese elektrika če se dotaknem pipe. Trese tudi če hočeš piti direktno iz pipe. Bi kdo vedel kaj bi bilo lahko narobe?
Trese pa tudi pri sosedu
Imam zelo nenavaden problem. Na vikendu me vsakič ko se tuširam strese elektrika če se dotaknem pipe. Trese tudi če hočeš piti direktno iz pipe. Bi kdo vedel kaj bi bilo lahko narobe?
Trese pa tudi pri sosedu
smile- ::
takole na hitro - ali je vodovod ozemljen? - ce je kad kovinska naj bi bila tudi kad... - obicajno je to vzrok za podobne nevsecnosti...
Stratus ::
Drug veliko nevarnejši vzrok za tresenje pa je lahko ničenje na vodovodno napeljavo, kar so včasih na veliko delali (valjanec je bil predrag). Stvar je sicer delovala dokler ni kakšna naprava prebila potem je pa bil pa hec če si se dotaknil pipe.
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Prebija" mi elektrika!?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8801 (8032) | mjanez |
» | Zakaj ozemljiti hišoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10216 (9592) | telexdell |
» | statična elektrika in računalnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1393 (1260) | bMozart |
» | nekaj problemov z računalnikomOddelek: Strojna oprema | 1193 (1074) | Highlag |