Forum » Strojna oprema » USB laserski tiskalnik na Wyse WY-520ES
USB laserski tiskalnik na Wyse WY-520ES
anko ::
Upam, da mi bo kdo od znalcev znal pomagati.
V podjetju imamo stare Wyse terminale, ki še nekaj časa ne bodo šli v odpis, na te terminale pa moram priključiti laserske tiskalnike. Do sedaj smo to reševali z SXP-200 parallel/serial konverterji. Sedaj ima večina tiskalnikov samo USB priklop, kar nam bo v bodočnosti že v redu, ker bomo zamenjali terminale za USL PC, ki imajo USB.
Zanima me, ali in kako bi se dalo priključiti tiskalnik z USB priključkom na tak terminal. Ali obstaja kje kakšen konverter, ki bi USB porinil na serial. Ali pa, če kdo pozna priključke na teh terminalih in zna napraviti tak kabel (bolj dvomim).
Hvala!!
V podjetju imamo stare Wyse terminale, ki še nekaj časa ne bodo šli v odpis, na te terminale pa moram priključiti laserske tiskalnike. Do sedaj smo to reševali z SXP-200 parallel/serial konverterji. Sedaj ima večina tiskalnikov samo USB priklop, kar nam bo v bodočnosti že v redu, ker bomo zamenjali terminale za USL PC, ki imajo USB.
Zanima me, ali in kako bi se dalo priključiti tiskalnik z USB priključkom na tak terminal. Ali obstaja kje kakšen konverter, ki bi USB porinil na serial. Ali pa, če kdo pozna priključke na teh terminalih in zna napraviti tak kabel (bolj dvomim).
Hvala!!
Gwanaroth ::
Mogoče tole:
http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1140035216&keywords=usb+lpt&orderby=priceasc
http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1140035216&keywords=usb+lpt&orderby=priceasc
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Low-end racunaloOddelek: Kaj kupiti | 2519 (2168) | krneki0001 |
» | Nov pc... mnenja pls...Oddelek: Kaj kupiti | 3835 (2766) | msedem |
» | matičnaOddelek: Kaj kupiti | 2377 (2183) | primy |
» | Iglični tiskalnik ima printer priključek, novi računalnik pa ima samo COM in USB vhodOddelek: Pomoč in nasveti | 2635 (2346) | ToniT |
» | reguliranje hitrosti ventolatorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1624 (1455) | Bidox14 |