Forum » Strojna oprema » Webcam-problem
Webcam-problem
Kowkele ::
Pozdravljeni!
Imam eno vprasanje:kupil sem novo webCam Trust HiRes WB-3400. Ko sem jo probal na sluzbenem racunalniku, kjer imam usb 2.o je delala ok. Ko pa sem jo probal doma(usb 1.0) pa slika ni tekoca-zakasnjuje (ze ko jo testiram). Zanima me, kaj je lahko vzrok temu. V navodilih pise, da je usb 1.0 dovolj, pa tudi racunalnik je dovolj dober.
Hvala za pomoc.
Imam eno vprasanje:kupil sem novo webCam Trust HiRes WB-3400. Ko sem jo probal na sluzbenem racunalniku, kjer imam usb 2.o je delala ok. Ko pa sem jo probal doma(usb 1.0) pa slika ni tekoca-zakasnjuje (ze ko jo testiram). Zanima me, kaj je lahko vzrok temu. V navodilih pise, da je usb 1.0 dovolj, pa tudi racunalnik je dovolj dober.
Hvala za pomoc.
Tako pač je to!!!
O, sedaj sem nabavil se USB 2.0 PCI Add-On card, pa mi web cam se zmeraj ne deluje-beri slika zaostaja. Ali kdo ve, kaj je temu vzrok?
Hvala za pomoc
Hvala za pomoc
Tako pač je to!!!
Se nekaj informacij: imam plato elite group K7S5A. S proizvajhalceve strani sem nalozil gonilnike za usb 2.0. Vendar ni razlike....
A res noben ne ve kaksne resitve...?
LP
A res noben ne ve kaksne resitve...?
LP
Tako pač je to!!!
scorpioxx ::
Cao,
poglej malo po nastavitvah ce imas kje vklopljen kaksen low-light boost ali pa color boost in izklopi...
poglej malo po nastavitvah ce imas kje vklopljen kaksen low-light boost ali pa color boost in izklopi...
Stratus ::
Pa kaksne so specifikacije PCja v sluzbi in kaksne tvojega doma. Imam občutek da gre tudi za problem same zmogljivosti tvojega računalnika doma. Predvsem RAM in grafična kartica sta lahko problem.
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
V službi imam tron amd sempron 64 3000+,radeon 9600, 512ddr. Doma pa imam athlona 2000xp+, radeon 8500 64MB, 250 GB disk hitachi, ram 512 ddr geil 400 mhz, samo plata itak ne podpira 400 mhz. Imam OS windows xp service pack 2. Mislim, da bi moralo zadostovati...
LP
LP
Tako pač je to!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3129 (2941) | Xserces |
» | ugašanje in restartanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 5669 (5322) | Cold1 |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16739 (7700) | Seb4 |
» | Ocenite računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6302 (4818) | opeter |
» | Ketera rešitev za Rame?Oddelek: Strojna oprema | 1769 (1618) | lolek84 |